Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΣΟΥΠΕΡ ΡΑΜΝΟΥΣ 0-4 ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ





Ο Ραμνούς ανέδειξε απόψε την ποιότητα που εξ αρχής τον χαρακτηρίζει. Ασφαλώς και ο πρωταρχικός στόχος του, της διεκδίκησης της ανόδου, είναι εφικτός. Το κομβικό σημείο της αποψινής αναμέτρησης ήταν το χαμένο πέναλτι του Αλεξανδρόπουλου στο 12΄ για τον Διόνυσο (απέκρουσε ο Ζαγάρης). Εάν γινόταν το γκολ, θα άλλαζε η ροή του αγώνα. Στο καπάκι όμως ο Ραμνούς με γκολ του Μεταξά στο 14΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ, ο ίδιος παίκτης στο 20΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2, σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος ξανά χτύπησαν οι φιλοξενούμενοι, αυτή τη φορά με τους Κόλλια και Μυλωνά στο 75΄ και στο 86΄αντίστοιχα, δίνοντας πλάτος στο σκορ. Ο Διόνυσος από την άλλη, είχε δυο τρεις καλές ευκαιρίες το πρώτο μέρος τις οποίες όμως δεν ευτύχησε να μετουσιώσει σε γκολ. ανταγωνιστικό σύνολο οι γηπεδούχοι, που στρώνουν ομάδα για του χρόνου.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Χριστόπουλο και Γκούβα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΔΙΟΝΥΣΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αλεξόπουλος, Γεωργοκίτσος (78΄Καχριμανίδης), Βασόπουλος, Κούκας, Μίσιος, Ευαγγελάτος, Ραπτακόπουλος Δ., Ραπτακόπουλος Χ., Λίτσας (56΄Μαυροκεφαλίδης), Αλεξανδρόπουλος (90΄Αυγέρης), Σκαφτάς



ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ Ζαγάρης, Γρίβας (79΄Μπέκας), Βλασόπουλος, Στάσης, Κατούντας, Κληρομόνος, Μεταξάς (72΄Μακριδάκης), Γεωργιόπουλος, Κόλλιας, Γεωργίου (65΄Σαμανίδης), Κωνσταντόπουλος (84΄Μυλωνάς)



Ρεπορτάζ γηπέδου Νίκος Κοντογιάννης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου