Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Νίκη για τους ίδιους λόγους και από τους δυο αντιπάλους σήμερα. Το Μπογιάτι με νίκη εξασφαλίζεται και παίρνει και τη ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου. Ο Παθιακάκης θα χρειαστεί ακόμα δυο βήματα για την εξασφάλιση. Σίγουρα θα πάει στο Μπογιάτι για να μην χάσει και αν του δοθεί ευκαιρία να το χτυπήσει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Γουργιώτη και ώρα 15:30.



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Έστω και δύσκολα, τα Καλύβια θα προσπαθήσουν να φύγουν από το Λαύριο νικητές. Ίσως η κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου να τα προβληματίσει, όμως υπάρχει κίνητρο γιατί μετά την νίκη θα φύγει το άγχος της παραμονής και απελευθερωθεί ως ομάδα. Οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους και καλούνται σε ένα ακόμα αγώνα να παλέψουν για την κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Σπίθα και ώρα 15:30.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Αδιάφορα τα Γλυκά Νερά βαθμολογικά υποδέχονται τη Μάχη που αγωνίζεται για την παραμονή της. Το ματς του πρώτου γύρου το είχαν πάρει τα Γλυκά Νερά από μια Μάχη που δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή εικόνα της ομάδας. Η αποφασιστικότητα και η θέληση που θα δείξουν οι δυο αντίπαλοι, θα κρίνει το παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κάλλη, Παπαδιώτη και ώρα 15:30.




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Παιχνίδι γοήτρου από τις δυο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Η Παλλήνη έχει περιθώρια καθώς έχει την πολυτέλεια της βαθμολογικής διαφοράς από τον Αστέρα που ελπίζει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να διατηρήσει το αήττητο του. Η λεπτομέρεια στον αγώνα θα αναδείξει τον νικητή. Σίγουρα θα έχει κόσμο και ενδιαφέρον.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:30.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Το δυσκολότερο ίσως ματς της αγωνιστικής. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους δυο από τη νίκη, ειδικά για τον γηπεδούχο που θα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ατλαντίδας. Κλειστό ματς σκοπιμότητας και βαθμοθηρίας. Η ομάδα που θα χάσει την συγκέντρωση της στο παιχνίδι, θα χάσει και το ματς. Το αποτέλεσμα στη συνάντηση του στον πρώτο γύρο ήταν ισόπαλο 3-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Μήταρη και ώρα 15:30.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΚΟΡΩΠΙ



Το πάλαι ποτέ ελ κλάσικο ντέρμπι των Μεσογείων. Ο Κεραυνός με νίκη και μαθηματικά έχει σωθεί. Άρα υπάρχει το κίνητρο της νίκης για τους γηπεδούχους. Το Κορωπί χωρίς Πολυμενάκο και Μπανάι λόγω ποινής, θα έρθουν στην Κερατέα για να δώσουν ένα ακόμη αγώνα με αξιοπρέπεια. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κεραυνός.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Γουρνιά, Μακρή και ώρα 15:30.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου