Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ



Το ρεπορτάζ για την ομάδα της Αρτέμιδας σύμφωνα με τον προπονητή της Πέτρο Τσιγκούλη, είναι το εξής.


"Δεν έχουμε κανένα θέμα. Την αναβολή της αγωνιστικής την καλύψαμε με ένα φιλικό που κάναμε με την Τριγλία. Είμαστε σε ετοιμότητα με καλή ψυχολογία, ενδέχεται λόγω ίωσης να πάμε στη Βάρη χωρίς τον Σεμπερνιάδη. Εμείς πάμε για αποτέλεσμα στη συνάντηση αυτή, με τη Βουλιαγμένη".



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ



Ο προπονητής του Σαρωνικού Γιώργος Δημητρόπουλος, μας παρουσιάζει το ρεπορτάζ του συλλόγου του.



"Εμείς αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών Σέλβια και Κόεχλερ, καθώς τα δυο παιδιά που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και παρότι ακολουθήσαμε την συντηρητική αγωγή των γιατρών, εξακολουθούν να νιώθουν ενοχλήσεις. Υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι το πρόβλημα εμμένει, συνεπώς θα καθυστερήσει κι άλλο η επάνοδος και η ένταξη τους, στις αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης του Σαρωνικού και στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας κο Γιώργο Ματσάγγο που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό των τραυματιών καθημερινά και δίνουν μάχη ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατόν υγιείς". 





Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Με θετικό πρόσημο χαρακτήρισε την εβδομάδα που μας πέρασε, προπονητής της Ατλαντίδας Γιώργος Τσούνης.



"Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αυτή την  εβδομάδα στις προπονήσεις μας. Εκτός από τον Λαμπρόπουλο, κατά τα άλλα είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Λαύριο όπου θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπου έδειξε με το Κορωπί ότι διαθέτει θετικά στοιχεία". 




Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Τόπο στα νιάτα για μία εβδομάδα ακόμη, δηλώνει ο προπονητής των υποδομών του Αυλώνα Κώστας Τζιόμαλλος.


"Για μία εβδομάδα ακόμη λόγω ότι δεν έχουν εκδοθεί κάποια δελτία που περιμένουμε, θα κατέβουμε με τα νεαρά παιδιά της Κ18 να αντιμετωπίσουμε τον Σαρωνικό. Δύσκολη αναμέτρηση με τους Αναβυσσιώτες, αλλά εμείς θα αγωνιστούμε με σθένος".



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου