Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ
Ο Αετός Πικερμίου προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Ατλαντίδα. Έχει κάνει μία νίκη ενώ έχει στο ενεργητικό του τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σήμερα αντιμετωπίζει τον αήττητο Ωρωπό και σίγουρα θα κοιτάξει έχοντας το πλεονέκτημα έδρας να χτυπήσει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ωρωπός ύστερα από την ισοπαλία που έφερε με τη Δροσιά, βρίσκεται στη δεύτερη θέση παρέα με τον Σαρωνικό και με 18 βαθμούς στη συγκομιδή του. Σίγουρα θα πάει για νίκη γιατί με ένα στραβοπάτημα του Κρυονερίου θα πιάσει και πάλι κορυφή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή την Αντωνίου και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τσαλίκολου και ώρα 15:00ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ
Δύο ομάδες με διαφορά ενός πόντου, η Δροσιά έχει 11 βαθμούς ενώ ο Γέρακας 12. Η Νίκη Δροσιάς έχοντας τον βαθμό της ισοπαλίας από τον πρωτοπόρο της προηγούμενης αγωνιστικής Ωρωπό, φιλοξενεί σήμερα τον Γέρακα που προέρχεται από νίκη επί του Αυλώνα με το ευρύ σκορ 5-0. Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να πάρουν τη νίκη για να κρατήσουν την καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γουρνιά, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣΟ Κάλαμος στη αναμέτρηση του με το Κορωπί την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάνοντας εκτός έδρας 2-0. Βρίσκεται στην 11η θέση με με 8 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σήμερα με νέο προπονητή υποδέχεται στην έδρα του την Αρτέμιδα η οποία λόγω μη συμμετοχής της ομάδας των υποδομών Κ-14 τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από την ανδρική ομάδα και βρίσκεται τώρα στη 13η θέση με 5 βαθμούς. Σίγουρα θα επηρεαστεί η ψυχολογία της. Την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της αντιμετώπισε το πρωτοπόρο Κρυονέρι χάνοντας τη νίκη με 2-0. Σήμερα θα κοιτάξει να πάρει βαθμό από τον Αμφιάραο για να παραμείνει στο παιχνίδι της παραμονής της στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Πολυχρονιάδη και βοηθού τους Βιτσεντζάτο, Βουδούρη και ώρα 15:00.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ
Βουλιαγμένη και Πρωτέας ακόμα δεν έχουν γευτεί νίκη. Βρίσκονται στην 15η και 14η θέση αντίστοιχα. Η Βουλιαγμένη προέρχεται εκτός έδρας ήττα με τη Λαυρεωτική και σκορ 2-1. Εντός έδρας έχει φέρει τέσσερις ήττες. Ο Πρωτέας την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στο γήπεδο του από τον Σαρωνικό με 0-1. Εκτός έδρας έχει φέρει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Σήμερα θα πρέπει και οι δύο να κοιτάξουν να πάρουν το παιχνίδι για να μπορέσουν να ξεκολλήσουν και να παραμένουν σε τροχιά παραμονής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Γκόντα, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου