Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2-0 (2-0)






Σήμερα η μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ νίκησε την αντίστοιχη μικτή του Πειραιά, η οποία στις τάξεις της είχε επτά Παίδες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η Μικτή Ανατολικής Αττικής ήταν σαφώς καλύτερη, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έδειξε ότι ήθελε το νικηφόρο αποτέλεσμα περισσότερο από τον αντίπαλο της. Με δύο γκολ του Μοίρα στο 18΄ και στο 35΄ που άφησε άριστες εντυπώσεις για μία ακόμη φορά, η Ανατολική Αττική πήρε το τρίποντο.




Ο νεαρός στράικερ Μοίρας έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Να σημειώσουμε εδώ, πως σήμερα που παρευρέθηκαν στον αγώνα έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητες του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή και από αρκετούς ακόμη εκκολαπτόμενους άσσους.





Δήλωση του προπονητή της Μικτής Παίδων Γιώργου Δημητρόπουλου μετά τον αγώνα.





"Μετά το τέλος του πρώτου γύρου θα ήθελα να δηλώσω εκ μέρους της Τεχνικής Επιτροπής ότι, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των ομάδων της περιοχής μας, καθώς τα πλούσια προσόντα σε συνδυασμό με τη σωστή δουλειά από όλους τους συναδέλφους προπονητές που κάνουν, ελπίζουμε πως στις επόμενες Εθνικές ομάδες ανδρών θα καμαρώσουμε σύντομα παίκτες από την Ανατολική Αττική". 



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΙΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ14 (Δημητρόπουλος) Σουλακέλης (45΄ Κορασίδης), Σεφεριάδης (55΄Λυμπερόπουλος), Κατσαρίδης (45΄ Κούστας), Αντωνίου, Μπαλωτής (60΄ Αγγελίδης), Φίλος, Γραμμένος, Πετρενάς, Μοίρας, Τόμπρας, Ρούσσος (55΄ Καραγιάννης)
(συμμετείχαν) Κιαζόλι, Γονατάς


ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ14 (Ρενιέρης) Κρητικός, Μουζακίτης, Καραμπαγιάς, Γκλέτσος, Κορπής, Μελέγκος, Δόριζας, Πετράκης, Παπαδόπουλος, Βάρσος
(συμμετείχαν) Μπέλλος, Τουλγερόγλου, Αρβανίτης, Βαμβακάς, Καραμολέγκος, Σπανός



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου