Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ







Ο χθεσινός αγώνας με την Ατλαντίδα μας προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα. Την χαρά για τη νίκη και την επιστροφή του Μάικ Κόεχλερ (η οποία συνοδεύτηκε με γκολ), διαδέχθηκε ο προβληματισμός για όσα ακολούθησαν, καθώς με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα γίναμε μάρτυρες μιας καταγέλαστης προσπάθειας δυσφήμισης της ομάδας μας με αστήρικτες και αβάσιμες κατηγορίες.

Σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 80΄ εξελισσόταν μέσα σε απόλυτη ομαλότητα, ένα (επιεικώς) αντιαθλητικό φάουλ από ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης στάθηκε ως αφορμή για να υπάρξει ένταση και διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών, κάτι που έχει συμβεί χιλιάδες φορές στα γήπεδα.

Αποτέλεσμα της έντασης αυτή ήταν οι αποβολές 3 παικτών μας (η μία σωστή, οι δύο 100% άδικες) και δύο παικτών (και ενός παράγοντα) της φιλοξενούμενης ενώ ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά (το βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές).

Από την στιγμή αυτή και μετά ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου με μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στη ομάδα μας. Δεχθήκαμε ένα τόσο σκληρό μαρκάρισμα, από ένταση που δημιουργήθηκε τρεις ποδοσφαιριστές μας πήραν κόκκινη κάρτα, οι αξιωματούχοι της φιλοξενούμενης πρωτοστατούσαν στα γεγονότα εντός αγωνιστικού χώρου (σε αντίθεση με τους δικούς μας που έδειξαν τεράστια αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία) και στο τέλος θα βγούμε και κατηγορούμενοι.

Αν και δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, θα επικαλεστούμε την άποψη ΟΛΩΝ των ομάδων που έχουμε φιλοξενήσει στην έδρα μας τα τελευταία δύο χρόνια και που όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Την ίδια ακριβώς φιλοξενία προσφέραμε με κάθε καλή διάθεση και στην ομάδα της Ατλαντίδας. Είναι πραγματικά εξωφρενικό, ένας σύλλογος υπόδειγμα και ένα από τα πλέον φιλόξενα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ να δυσφημούνται με αυτόν τον τρόπο από ανακοινώσεις και δημοσιεύματα.

Ξέρουμε πολύ καλά ποιους έχει ενοχλήσει η πορεία της ομάδας μας, που παρά τους τραυματισμούς και τις αντιξοότητες είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος. Σε κάθε σχεδόν παιχνίδι τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι πρησμένα από σκληρά μαρκαρίσματα, όμως ποτέ δεν βγήκαμε με φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά απαιτούμε να μας σέβονται εξίσου.

Θα παρακαλέσουμε λοιπόν θερμά (για τελευταία φορά) να προσέξουν πάρα πολύ όσοι προσπαθήσουν στο μέλλον να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος του Σαρωνικού γιατί θα αναγκαστούμε να προασπίσουμε τον σύλλογο μας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Υ.Γ Για τους ενορχηστρωτές της δημιουργίας αυτού του αρνητικού κλήματος για τον Σαρωνικό  θα πούμε μόνο ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Υ.Γ2 Για το (ξεκάθαρο) ατυχές περιστατικό με την πόρτα των αποδυτηρίων, έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια ο ποδοσφαιριστής μας Κωνσταντίνος Μπουγατσιάς.

ΥΓ3 Το ότι δεν δημιουργήσαμε θέμα για τις δυο άδικες αποβολές ποδοσφαιριστών μας, καθώς και για το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν μας δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν σημαίνει ότι τις προσπερνάμε. Απλά δεν θα τις κάνουμε σημαία όπως πολλοί άλλοι κάνουν σχεδόν κάθε Κυριακή.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου