Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΑΝΟΙΞΗ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


Δύο ισοπαλίες συνεχόμενες έχει η Άνοιξη και σήμερα υποδέχεται την Τριγλία που κέρδισε τον Παλλαυρεωτικό στην Ραφήνα. Ο Θαλής έχει θέμα με κάποιες απουσίες παικτών και προσπαθεί με εσωτερικές αλλαγές να παρατάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Έχει τον τρόπο και την εμπειρία. Οι Ραφηνιώτες έχουν υψηλή ποιότητα και το μόνο που τους λείπει είναι το δέσιμο σαν ομάδα κι αυτό όμως είναι θέμα χρόνου. Προβλέπεται ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα πάει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Το Μπογιάτι είναι αήττητο στην έδρα του και παραμένει φαβορί για την άνοδο. Έχει μία πρόσφατη ισοπαλία και δεν θέλει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για να μην χαθεί άλλο έδαφος. Τα Καλύβια από την άλλη, βιώνουν έναν ανήφορο αγωνιστικό και πηγαίνουν στο Μπογιάτι προερχόμενοι από μία εντός έδρας ήττα. Έχουν ακόμη Βάρη εντός και Παλλαυρεωτικό εκτός για να κλείσουν τον πρώτο γύρο, οπότε όσοι βαθμοί μαζευτούν θα είναι πολύτιμοι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μπουξμπάου, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.



ΜΑΡΚΟ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ


Πρωταθλήματος αγώνας είναι αυτός για την Μαρκο. Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αναμέτρηση σήμερα από δύο ομάδες αντίθετων στόχων. Δύσκολο απόγευμα για τους Παιανιώτες αλλά δεν έχουν και τίποτα να χάσουν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κυριακόπουλο και ώρα 15:00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου