Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ


Το ζευγάρι Ωρωπός-Κρυονέρι με 44 βαθμούς, συγκατοικούν στην κορυφή και βρίσκονται στο +1 από τους έτερους μνηστήρες Κορωπί-Σαρωνικός που καραδοκούν με 43 βαθμούς κι έχουν απόσταση ασφαλείας 12 βαθμών από την πέμπτη Νίκη Δροσιάς.

Ακολουθεί ο Εθνικός στην 6η θέση με 29 βαθμούς, έβδομη η Ατλαντίδα με 27 ενώ στην 8η και 9η θέση βρίσκουμε τον Γέρακα και τη Σταμάτα αντίστοιχα με 26 βαθμούς.

Τη δέκατη θέση κατέχει η Βουλιαγμένη με 23 βαθμούς. Από 21 βαθμούς μοιράζονται Αμφιάραος-Λαυρεωτική στην 11η και 12η θέση αντιστοίχως. Δέκατη τρίτη η Άρτεμις με 19.

Στην ουρά της βαθμολογίας συναντάμε τον Αετό Πικερμίου και Πρωτέα να έχουν και οι δύο από 13 βαθμούς και τέλος τον Αυλώνα χωρίς βαθμό.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:
Κατά την 20η αγωνιστική μπήκαν 26 γκολ και είχαμε 6 άσσους, 1 διπλό και 1 ισοπαλία. Ευρύτερο σκορ στο ματς Ωρωπός-Βουλιαγμένη 6-0. Επόμενα ντέρμπι της 21η αγωνιστικής οι αγώνες Εθνικός Ν. Μάκρης-Ωρωπός και Κρυονέρι-Σαρωνικός.


Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Σαρωνικός Αναβύσσου 49 γκολ υπέρ

Ομάδα με τη χειρότερη επίθεση Αυλώνα 5 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Κορωπί 13 γκολ κατά 

Ομάδα με τη χειρότερη άμυνα Αυλώνα 77 γκολ κατά

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες Ωρωπός-Κρυονέρι-Κορωπί-Σαρωνικός 13 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες Αυλώνα 1 νίκη

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες Ωρωπός-Κρυονέρι 2 ήττες

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες Αυλώνα 19 ήττες

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες Νίκη Δροσιάς 10 ισοπαλίες

Ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες Αυλώνα καμία ισοπαλία 

Ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων Κρυονέρι 48-18= +30

Ομάδα με τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων Αυλώνα 5-77= -72
ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΑΚΟΣ "ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ"

(προπονητής Α.Ο Άρτεμις)"Στο παιχνίδι με την Αυλώνα δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, αλλά καταφέραμε παρόλο το άγχος να κάνουμε την ολική ανατροπή στο σκορ και να πάρουμε ένα πολύτιμο τρίποντο το οποίο θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε να σωθεί η Αρτέμιδα. Μπράβο στα παιδιά που νίκησαν αντίπαλο και άγχος".
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΑΓΓΟΥΛΗΣ "ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"
(προπονητής Πρωτεύς Π. Φώκαιας)


"Η ομάδα έχει ενισχυθεί στο ρόστερ και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να μην χαθεί η κατηγορία για τον σύλλογο. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι οι καλές μας εμφανίσεις δεν στέφονται με νίκη. Δεν έρχεται το αποτέλεσμα και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε".
Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου