Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ



Η Τριγλία τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές παραμένει αήττητη καθώς έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με 28 βαθμούς ανήκει στο γκρουπ των βαθμολογικά αδιάφορων. Από την άλλη, η Παιανία προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι, τουλάχιστον στα εκτός έδρας, να αποσπά ισοπαλία όταν και αν αυτό είναι εφικτό. Δύσκολο απόγευμα για τους πράσινους στη σημερινή αποστολή τους στη Ραφήνα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Τριγλία με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Αμφίρροπο παιχνίδι από δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Ματς που ξεκινά από την ισοπαλία και η νίκη πιθανόν να κριθεί στο μισό γκολ. Τα Καλύβια έχουν δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ ο Παθιακάκης προέρχεται από εκτός ισοπαλία και επιστρέφει στην έδρα του μετά από δύο εξόδους. Νικητής στον αγώνα του πρώτου ήταν ο Παθιακάκης με 0-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Λάμπρου και βοηθούς τους Γκούβα, Γουργιώτη και ώρα 15:00



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Ο Θησέας μετά την αφαίρεση βαθμών του Αγ. Στεφάνου, βρίσκεται εδραιωμένος στην 3η θέση και με πιθανό σημερινό τρίποντο ανοίγει η όρεξη του. Από την άλλη, ο Νικολακάκης βαδίζει πόντο πόντο έχοντας δέκα ισοπαλίες προς τη σωτηρία του. Διαθέτουν καλή άμυνα  οι φιλοξενούμενοι, με Κατσάνο, Βαφειάδη και Μωυσιάδη και είναι κλειστή ομάδα. Δύσκολος γρίφος για τον Θησέα η αποψινή συνάντηση. Το παιχνίδι στην Αγ. Άννα είχε έρθει ισόπαλο με 0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Παπαδιώτη και ώρα 15:00



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Φορτσάρουν τελευταία τα Γλυκά Νερά και με ψυχολογία της πρόκρισης στο κύπελλο, πηγαίνουν στον Μαραθώνα για θετικό αποτέλεσμα κάνοντας παράλληλα και οικονομία δυνάμεων για τον ημιτελικό. Η Μάχη με τρίποντο εξασφαλίζει κατά 90% την παραμονή της. Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο ομάδες που ξέρουν να στήνονται στο γήπεδο. Τα Γλυκά Νερά με 3-1 είχαν πάρει τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Καραθανάση, Σπίθα και ώρα 15:00



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΜΑΡΚΟ


Η Μαρκο με τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά είναι στο -4 από την κορυφή και ελπίζει σήμερα σε στραβοπάτημα του Αστέρα καθώς μονομαχεί με τον Αγ. Στέφανο. Από την άλλη, ο Παλλαυρεωτικός ο οποίος παλεύει για να σωθεί και καίγεται για βαθμούς, έχει σήμερα απέναντι του έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο,τ η βαθμοθηρία. Το παιχνίδι σίγουρα θα πάει στη δύναμη καθώς αναμένονται δυνατές μονομαχίες. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει η Μαρκο με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Αλεξοπούλου και ώρα 15:00



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία στον Αστέρα με τρίποντο να παραμείνει στην κορυφή, αλλά και να βγάλει εκτός τροχιάς ανόδου τον Ολυμπιακό. Το Μπογιάτι πηγαίνει στη Βάρη παίζοντας για το διπλό προσβλέποντας και σε πιθανή δικαίωση του στο παιχνίδι με τη Μαρκο. Για τον Αγ Στέφανο ο σημερινός αγώνας είναι κομβικός. Συνάντηση δύο ποιοτικών ομάδων που θα αποζημιώσουν τον φίλαθλο κόσμο. Το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο 1-1 στον Αγ. Στέφανο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Ο Αχιλλέας έχει δύο συνεχόμενες νίκες και σήμερα υποδέχεται τον Άρη Βούλας ελπίζοντας το τρίποντο που πήρε εκτός έδρας να το κάνει εξάποντο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν πέντε αγωνιστικές και πηγαίνοντας στον Κόκκινο Μύλο θα προσπαθήσουν κατά πρώτο λόγο να μην χαθεί το παιχνίδι. Τον αγώνα στον πρώτο γύρο το είχε πάρει ο Αχιλλέας με 1-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γουρνιά, Μπάλαγκα και ώρα 15:00






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου