Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ 1-4 (1-3)





Η ομάδα της Κερατέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε στην Παιανία τον Παμπαιανικό, αυξάνοντας τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις το 13΄ με κεφαλιά ψαράκι του Μακρόπουλου μπήκαν οδηγοί στο σκορ. Στο 21΄ απάντησε ο Κεραυνός με αυτογκόλ του Λάπα, έδιωξε ο αμυντικός η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Λάπα και κατέληξε στα δίχτυα του Καραογλάνη. Η γρήγορη ισοφάριση του Κεραυνού ήταν το κλειδί του ματς. Οι κυανόλευκοι αντέδρασαν και πέτυχαν στο 40΄ και στο 42΄ με δύο γκολ του Γκαβασιάδη να κάνουν ολική ανατροπή του σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-3.





Στο δεύτερο μέρος η Κερατέα αποφασισμένη να κλειδώσει το ματς, κατάφερε στο 51΄ πάλι με τον Γκαβασιάδη να πετύχει το τελικό 1-4. Χατ τρικ του μόνιμου σκόρερ της Κερατέας, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Στο 68΄ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Μαρμαράς με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Τσέλιο


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Παναγόπουλος) Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Παρθένης (46΄ Λαλαούνης), Λάπας (58΄ Κρητικός), Παπασωτηρίου, Μακρόπουλος, Λιάκος (54΄ Κομποτής), Γκόμπλιας, Σινάνι, Κορώνης, Μιρτάι (60΄ Έργουι)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Τσίκλος, Μαρμαράς, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Βαγγέλι, Μπούμας, Μάτι (69΄ Δημητρίου), Κατσίκης (85΄ Στεργίου), Γκαβασιάδης (88΄ Κοντιζάς), Κοντογιάννης (75΄ Αναγνώστου), Μαγγανάς

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου