Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2-0 (0-0 ημχ.)



Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου στην Παλαιά Φωκαία. Ο Θησέας στο πρώτο μέρος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ζιάγκο που αποδείχτηκε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Στο 11΄ και στο 40΄ με χαμένο τετ α τετ ο Ζιάγκος. Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς φάση για τον Πρωτέα.

 Στο δεύτερο μέρος μπήκε ορμητικά πάλι ο Θησέας, όμως ατύχησε να σκοράρει στο 62΄ όταν ο Ζιάγκος σημάδεψε στο δοκάρι. Κατόπιν αυτού ο Πρωτέας ανέλαβε πρωτοβουλία και με δύο γκολ σε ένα εικοσάλεπτο καθάρισε το ματς και διέλυσε τα όποια σενάρια ανόδου είχε ο Θησέας. Τα γκολ για τον Πρωτέα ο Χίκα στο 72΄και ο Κατσούλας στο 92΄. Με την νίκη αυτή το Πρωτέας πλησίασε τον Θησέα που έπεσε στην 6η θέση.

 Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Σοφία και Κουλοχέρη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΡΩΤΕΑΣ Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Μινάι, Χίκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος (90΄Κουλιμπάκης), Θάνος (79΄Ζαντάρας), Πασσάς, Παπακωνσταντίνου, Σκουφής (89΄Ντιούμ).

ΘΗΣΕΑΣ Τσούκας, Μανιαδάκης, Βλασόπουλος, Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγελίου (75΄Ξύδης), Οικονόμου (30΄Νικηφοράκης), Ζιάγκος, Γεωργέας (69΄Μαγκουσοχατζάκης), Δημητρίου (73΄Σοφρώνης).
Το ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Νικολάου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου