Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ-ΚΡΑΣΣΑΣ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΤΟ ΄ΧΟΥΜΕ"

"Είναι στις δυνάμεις μας, το 'χουμε και θα το πάρουμε το εισιτήριο για την Α΄κατηγορία".

Αυτό το πιστεύω, το συνυπογράφουν και οι τρεις αμυντικοί ογκόλιθοι του ΠΑΟ Καλυβίων, εκπροσωπώντας και τους συναδέλφους τους βεβαίως, σε προχθεσινή συνομιλία μας στα γραφεία του συλλόγου.

Γ.ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ "ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ"

"Είμαι από τα Χριστούγεννα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ενσωματώθηκα, δεν χρειάστηκε χρόνος προσαρμογής, έδεσα αμέσως. Εδώ όλοι είμαστε μία παρέα με κοινό στόχο και όραμα. Η ποιότητα στο ρόστερ, το βάθος της ομάδας, αλλά και η πίστη των παιδιών που καθρεπτίζεται στα μάτια τους, μου δίνουν τη βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, την οποία θέλουμε όσο τίποτε άλλο".




Γ. ΚΡΑΣΣΑΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ"

"Με τον Γαλανάκη, τον Απέργη, τον Μποτσιβάλη είμαστε οι Αθηναίοι στον ΠΑΟ. Δεν χρειάζεται για κάποιον που ξέρει από ποδόσφαιρο, παρά μόνο μια ματιά να ρίξει σε υλικό, γήπεδο, ανθρώπινο δυναμικό και να μην καταλάβει ότι η ομάδα το έχει, είναι θέμα χρόνου. Έχουμε αγωνιστικό πλάνο, ξέρουμε τους ρόλους μας μες στο γήπεδο και τις δυνατότητες μας, υπάρχει αλληλοκάλυψη και σιγουριά. Οι συνθήκες δηλαδή, που σπρώχνουν την ομάδα να κάνει την υπέρβαση".





Ο κάπτεν του ΠΑΟ επικύρωσε τα λεγόμενα των συμπαικτών του και πρόσθεσε.


Φ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ"

"Εξ αρχής της σεζόν η ομάδα είχε σχεδιαστεί για πρωταθλητισμό. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, όμως μας έκαναν πιο σοφούς. Βγάλαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και τώρα θα το πάμε ματς το ματς. Είμαστε σίγουροι κατά χίλια τα εκατό ότι θα το πάρουμε το εισιτήριο. Τέτοια ομάδα δεν έχει παρουσιαστεί στα Καλύβια. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, εμείς, ο κόσμος μας είμαστε μια γροθιά. Το πιστεύουμε. Έχουμε εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ, αλλά πιο πολύ δίψα. Εξ άλλου στα στατιστικά είμαστε οι καλύτεροι, μένει και να το υλοποιήσουμε". 

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου