Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2-1 (1-1 ημχ.)

                       η φωτογραφία είναι από τη νίκη των Καλυβίων επί του Παλλαυρεωτικού

Και σε κακή μέρα πήρε νίκη και τυχερός, καθώς έχασε η Βουλιαγμένη και την έπιασε στη 3η θέση. Συγκάτοικος πλέον στο ρετιρέ, έπαψε να κυνηγάει και αρχίζει να διαχειρίζεται την υπόθεση άνοδο. Έχασε όμως τον Πλάκα που αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα. Λαγοπόδαρος ο Πετούρης που πήρε μια αγχωτική νίκη, επί ενός αντιπάλου που έδειξε πως πρέπει να κατεβαίνει στο γήπεδο ο τρίτος και να κόβει τον βήχα σε οποιοδήποτε ήθελε να τον αμφισβητήσει. Ευτυχώς για αυτούς που ο Σαρωνικός δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να ακολουθήσει αγωνιστικά τους πράσινους. Η ψυχή του αρχηγού Χριστόπουλου μίλησε και καθάρισε το ματς. 

Η ισοφάριση έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, που έδειξαν σήμερα ότι δεν ήταν σε φόρμα. Μπήκαν χαλαρά και δέχτηκαν γκολ στο 15΄ με τον Κοχρέλ. Δεν είχε οπτικό πεδίο ο Γαλανάκης και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ. Στο 36΄με ένα βολ πλανέ ο Χριστόπουλος έφερε το ματς στα ίσια. Ο Πλάκα στο76΄ έκανε το 2-1. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε πέφτοντας την γραμμή εστίας, κάτι που οι του Σαρωνικού αμφισβήτησαν. Η έξοδος από τον αγώνα λόγω τραυματισμού του Αλεξίου, έκοψε την ομάδα στα δύο (αισθητή η απουσία του). Μεγάλωσε η απόσταση μεταξύ επίθεσης και άμυνας για τους γηπεδούχους.

Ο Σαρωνικός έβαλε δύσκολα στον επίδοξο πρωταθλητή και τον προβλημάτισε, σίγουρα είναι ένα ματς που πρέπει να το αναλύσουν στα Καλύβια, διότι παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής κρίσιμων συμπερασμάτων, που θα βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που έχει ψωμί ακόμα.


Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Καραθανάση, Γκόντα.
Παρατηρητής του αγώνα Βέννος, τον ευχαριστούμε για την διευκόλυνση στο έργο μας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης) Γαλανάκης, Πασχάλι, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Ντίνος (80΄Καραγιάννης), Αλεξίου (25΄λ.τ Πλάκα), Οικομονίδης Α., Μποτσιβάλης, Απέργης (89΄Τσουμπανάι).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Τσομπανάκης) Καραλής, Μαλατάνος (83΄Χρήστου), Ναυπλιώτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάννι, Τσομπανάκης, Κοχλέρ, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος, Λέμε (65΄Αδαμίδης).



MATCH CONTROL ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΟΝΤΟ


ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΑΡΩΝΙΚΙΩΤΙΚΟ

«Οι γηπεδούχοι μπήκαν χαλαρά, ενώ ο Σαρωνικός έδειξε σε ποσοστό εκατό τοις εκατό ότι θέλει το παιχνίδι και μπήκε ορμητικά και δυνατά με διάθεση να παίξει και να το διεκδικήσει. Ευτύχησε δε να προηγηθεί στο 15΄. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι όμως και να πάνε με το σκορ αυτό στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος εκατό τοις εκατό κατοχή τα Καλύβια, που πήραν το παιχνίδι με  γκολ που πέτυχαν στο 60΄. Ο Σαρωνικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή. Ήταν για τα Καλύβια μια νίκη που τους κρατάει σε τροχιά ανόδου».

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου