Σάββατο 25 Μαρτίου 2017


ΚΥΡΙΑΚΗ  26/3


ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ
Από τη Μάχη και κάτω βαθμολογικά είναι οι μικρομεσαίες ομάδες που μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κινδυνεύουν άμεσα. Η Μάχη υποδέχεται την Λαυρεωτική από την οποία είχε χάσει στο Λαύριο. Μοντάρει ομάδα για του χρόνου η Μάχη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αδιάφορη για το πρωτάθλημα. Η Λαυρεωτική πηγαίνει για θετικό αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες είναι σκληροτράχηλες και παθιασμένες.  
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Ντόστη και ώρα 16:30. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 
Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ματς γοήτρου πλέον. Ο Κεραυνός θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς του πρώτου γύρου. Τα Σπάτα έχουν μια ήττα εντός έδρας (Ατλαντίδα) και προέρχονται πρόσφατα από ισοπαλία με τον Νικολακάκη στο Μενίδι. Ματς που αξίζει να δει κανείς, με δυο ομάδες που φέρουν βαριά φανέλα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Χόικα και ώρα 16:30.


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 
Οι Μενιδιάτες δε φόρμα πηγαίνουν στα Γλυκά Νερά για θετικό αποτέλεσμα, γιατί ακολουθεί για αυτούς μια αγωνιστική τετράδα σκέτη φωτιά και ο βαθμός ή οι βαθμοί θα είναι δυσκολοκατόρθωτοι. Οι γηπεδούχοι έχουν και αυτοί με εξαίρεση το ματς με το Κρυονέρι την ίδια δύσκολη συνέχεια. Αναμένεται αμφίρροπο ματς. 
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Κουλοχέρη και ώρα 16:30.



ΜΑΡΚΟ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ
Διαδικαστικό αναμένεται το παιχνίδι στο Μαρκόπουλο, καθώς το Κρυονέρι γνωρίζει ότι δεν προλαβαίνει να σωθεί και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα. Η Μαρκο ελπίζει σε θαύμα και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια έως τέλους ξεκινώντας με το σημερινό, στο οποίο δεν διαπραγματεύεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Κουτρουμάνο και βοηθούς τους Κακάνη, Γκούβα και ώρα 16:30.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου