Τρίτη 28 Μαρτίου 2017



Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ


Η Βάρη θέλει τη  νίκη για να της φύγει το άγχος της εμπλοκής σε τυχόν σενάρια προσθαφαιρέσεων, σχετικά με την κατηγορία. Η Ατλαντίς έχει την πολυτέλεια να διαχειριστεί οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα προκύψει. Λογικά λοιπόν το παιχνίδι ξεκινά από ισοπαλία και η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σε αυτόν που θα το θελήσει πιο πολύ. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Λάμπρου, Μπάλαγκα και ώρα 16:30.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ   


Για διαφορετικούς λόγους και οι δυο αντίπαλοι θέλουν και μαθηματικά να τελειώσουν την υπόθεση εισιτηρίου για την Γ΄Εθνική ο Αήττητος και παραμονής στην κατηγορία τα Γλυκά Νερά. Αναμένεται κλειστό ματς με την προσοχή στραμμένη στα μετόπισθεν. Το ματς του πρώτου γύρου το είχαν πάρει τα Γλυκά Νερά. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κάλλη, Παπαδιώτη και ώρα 16:30.


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΚΑΛΥΒΙΑ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ


Τα Καλύβια υποδέχονται τον Σαρωνικό σε ένα ματς που δεν έχει για αυτούς άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Μόνο ο κακός εαυτός των Καλυβίων μπορεί να σταματήσει την καλπάζουσα ανοδική πορεία τους. Ο Γ. Τσομπανάκης έχει θητεύσει στα Καλύβια και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Ανοικτό παιχνίδι που θα ανταμείψει τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Καραθανάση, Γκόντα και ώρα 16:30.

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Ο θεός της θάλασσας (Πρωτέας) αντιμάχεται  με τον ημίθεο βασιλιά της Αθήνας Θησέα, που σκότωσε τον Μινώταυρο. Ντέρμπι στην κυριολεξία. Από τον Πρωτέα θα απουσιάσει ο τραυματίας Διακορώνας. Πιο κοντά στην τριάδα ανόδου ο νεοφώτιστος Θησέας, που θα κοιτάξει να μη χάσει έδαφος. Σφιχτή ομάδα με καλή άμυνα απέναντι στον Πρωτέα που και αυτός θέλει νίκη για να μη χάσει επαφή με την κορυφή. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Π. Φωκαίας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σοφία, Κουλοχέρη και ώρα 16:30. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου