Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΚΟΥΠΑ

Ηρόδοτος-Ελπίδα Σκουτάρεως 1-0




Ο Ηρόδοτος έκανε το τρεμπλ, πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο κυπελλούχων, αφού επικράτησε της Ελπίδας με 1-0 στα Σπάτα και κατέκτησε το 44ο κύπελλο στην ιστορία του θεσμού (Κύπελλο Κυπελλούχων Ερασιτεχνών). Από αυτόν τον τελικό δεν βγήκε κανένας χαμένος, διότι η Ελπίδα ως φιναλίστ και βάσει της νέας νομοθεσίας , παίρνει το εισιτήριο για τη Γ’  Εθνική, διότι ήδη ο Ηρόδοτος το είχε εξασφαλίσει ως πρωταθλητής. Το γκολ που έκρινε τον τελικό το έβαλε στο 7’  ο Μπερνιδάκης.

 Ο τελικός ήταν υποτονικός λόγω της υπερκόπωσης των ομάδων από τις συνεχής υποχρεώσεις των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στην ΕΠΣΑΝΑ ανήκουν τα εύσημα για την άρτια οργάνωση και φιλοξενία. Σε άλλη μία διοργάνωση η ΕΠΣΑΝΑ πήρε άριστα.


Διαιτητής του τελικού ο Τσαμούρης από τον σύνδεσμο του Πειραιά, με βοηθούς τους Λυμπερόπουλο και Σαμοϊλη από τον σύνδεσμο της Αθήνας και τέταρτος βοηθός ο Χαλδαίος από τον σύνδεσμο της Αθήνας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Μπαλάφας, Κανδήλακης, Κεφαλούκος, Προβυδάκης, Μωραϊτης (86’ Φράγκος), Κοιλιάρας, Αχιλλέως, Μυλωνάς (66΄Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (78’ Γαρεφαλλάκης)

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Νικολούδης, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Ουζούνογλου (63’ Αγγελάκας), Γκόγκας, Τάντιτς (75’ Αντωνογλούδης), Γεωργιάδης (55’ Ζαχαριάς)  

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου