Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΡΙΚΑ

Ο Νίκος Καβρίκας Ιατρός (Γενικός Γραμματέας ΑΟ Περιστερίου) προβαίνει στην εξής ανακοίνωση,





"Αρχικά εύχομαι στις δύο αντίπαλες ομάδες των μπαράζ που δώσαμε Καματερό και Δάφνη Π. Φαλήρου, να είναι περαστικές από τη Β΄ κατηγορία και να επιστρέψουν του χρόνου τέτοια εποχή στη μεγάλη οικογένεια της Α' ΕΠΣΑ.

Είναι γεγονός ότι ο ΑΟ Περιστερίου πέτυχε στο παρά πέντε και με αρκετά περιπετειώδη τρόπο, την παραμονή του στην Α'  ΕΠΣΑ.

Για τον λόγο αυτό χίλια μπράβο στους γίγαντες παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι με την ποιότητα τους, την αξία τους, το ήθος τους και την αθλητική τους συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους, πέτυχαν να πραγματοποιήσουν αυτόν τον μεγάλο άθλο και κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές μας Λευτέρη Αλεξάκη και Γιάννη Λιβαθηνό, καθώς και στον γυμναστή Αργύρη Πούλο.

Όμως η παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς, διότι απλούστατα στόχος παραμονής  δεν είχε τεθεί ούτε μια στιγμή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πανηγυρισμοί και οι θριαμβολογίες να παραχωρήσουν αμέσως τη θέση τους στον προβληματισμό, την αυτοκριτική και την αφύπνιση. Η διοικητική αρρυθμία στον σύλλογο, τα λάθη, οι ολιγωρίες, οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις να αποτελέσουν αμετάκλητα και χωρίς επιστροφή παρελθόν.

Για να καταλάβει ο ΑΟ Περιστερίου την πραγματική του θέση στην κατηγορία. Μέσα στα πλαίσια της αυτοκριτικής, πρώτος εγώ αναλαμβάνω της ευθύνες μου στον βαθμό και ποσοστό που μου αναλογεί, ανεξάρτητα από τις θέσεις και απόψεις που είχα για τα εκάστοτε θέματα του συλλόγου. Γιατί πιστεύω απόλυτα ότι το διοικητικό συμβούλιο είναι ένα συλλογικό όργανο και στα πλαίσια της συλλογικής λειτουργίας, πάνω από απόψεις και θέσεις βρίσκονται επιμεριστικά οι ευθύνες.

Εμπρός όλοι να συμβάλουν στη διοικητική ανασύνταξη του ΑΟ Περιστερίου, στο επιβεβλημένο διοικητικό ηλεκτροσόκ". 

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου