Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
Ο Τάκης Μακροδημήτρης έγινε αποδεκτός από τον κόσμο του Κεραυνού πολύ νωρίτερα από όσο αναμενόταν κι αυτό γιατί κατάφερε πολύ γρήγορα να περάσει την αίσθηση στον κόσμο ότι έχει έρθει με σοβαρό σκοπό. Ότι είναι φιλόδοξος και παθιασμένος με τη δουλειά του. Ότι έχει νεύρο και ζωτικότητα και διάθεση να παλέψει για να δημιουργήσει ένα Κεραυνό που ο κορμός του θα αποτελείται από δικά του παιδιά. Αυτό είναι το προσωπικό του στοίχημα, όπως μας τόνισε. Να αφήσει δηλαδή παρακαταθήκη αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Νομίζουμε ότι ο Μακρο έχει και μάτι και ποδοσφαιρικό αισθητήριο.

ΜΑΚΡΟ «ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ»







«Για την ανανέωση της συνεργασίας μου, θέλω να πω τα εξής. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους παίκτες που είναι πραγματικοί πρωταγωνιστές και τον κόσμο που είδαν έργο και μου επιτρέπουν να συνεχίσω να δουλεύω πάνω σε ένα βραχυπρόθεσμο σχέδιο. Το σχέδιο είναι η ανάδειξη των μικρών του Κεραυνού, που όμως λόγω ηλικίας απέχουν ακόμη στο  να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Θα χρειαστούν δύο-τρία χρόνια, όμως στην προετοιμασία της ομάδας θα τους πάρω μαζί μου και θα έχουν τις ευκαιρίες να πάρουν παραστάσεις κι εμπειρίες, ούτως ώστε να υπάρχει διάδοχη κατάσταση. 

Εγγυήθηκα λοιπόν ότι θα δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ, για να γίνει η ομάδα τόσο δυνατή όσο την θέλουν ο πρόεδρος κι ο κόσμος της. Έχω αυτοπεποίθηση και γνωρίζω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Ο Κεραυνός θα αγωνίζεται με τη σωστή νοοτροπία, θα παίζει πάντα για να κερδίζει και θα αναγκάζει τους αντιπάλους να φτύνουν αίμα για να τον νικήσουν. Η ομάδα δεν θα είναι άκεφη και δεν θα φοβάται τίποτα και κανέναν. Να δουλεύει σωστά, σοβαρά, να είναι πεισματάρα και πάντοτε έτοιμη για τις δυσκολίες που θα βρει μπροστά της. Ο Κεραυνός είναι φτιαγμένος να είναι πρωταγωνιστής κι έχει συνηθίσει τον κόσμο του σε αυτό το στυλ. 



Έτσι λοιπόν για φέτος θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε τον περσινό κορμό και να κάνουμε μεταγραφές ουσίας με παίκτες θέσεων που έχουμε ανάγκη κι όχι μεταγραφές για εντυπωσιασμό. Η ομάδα αποπνέει σιγουριά και απαιτεί τον σεβασμό όλων. Για τον Κεραυνό μιλάμε, για μία εκ των πέντε καλύτερων ομάδων του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Δεν νοείται Α΄ΕΠΣΑΝΑ με βραχυκυκλωμένο Κεραυνό. Ήδη στην ομάδα υπάρχει το αδιαχώρητο από προσέλευση υπό δοκιμή παικτών. 

Φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα, αλλά με στοχευμένη πορεία και ταπεινό φρόνιμα. Το τεχνικό τιμ θα πλαισιωθεί από γυμναστή και γυμνάστρια πέρα από τον φυσιοθεραπευτή και από προπονητή τερματοφυλάκων. Ένα βαρύ όνομα επιπέδου σούπερ λίγκας θα με πλαισιώσει ως άμεσος συνεργάτης μου. Αυτό όμως θα το ανακοινώσω οσονούπω».

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου