Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ




Την περασμένη Δευτέρα έγινε η τελετή λήξης των ακαδημιών της ΑΠΕ για τη σεζόν 2016-17. Όπως μας τόνισε ο υπεύθυνος των ακαδημιών και γενικός αρχηγός Χρήστος Ανδρεόπουλος,







"Αυτή η γιορτή είναι αποκλειστικά για τα παιδιά των ακαδημιών ως επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλαν όλο τον χρόνο μέσα στα γήπεδα".
















Η εκδήλωση ξεκίνησε με τρία παιχνίδια 45λεπτης διάρκειας σε επίπεδο παίδων-παμπαίδων και τζούνιορ. Φιλοξενούμενος στη γιορτή ήταν ο σύλλογος του Νικολακάκη, με τον οποίο διεξήχθησαν και οι αγώνες των κατηγοριών που αναφέραμε. Έτσι λοιπό έχουμε,
Παίδες Λαυρεωτικής-Παίδες Νικολακάκη 0-1, Παμπαίδες Λαυρεωτικής-Παμπαίδες Νικολακάκη 2-1, Τζούνιορ Λαυρεωτικής-Τζούνιορ Νικολακάκη 0-0. 





Αμέσως μετά ακολούθησε ομιλία του Χρήστου Ανδρεόπουλου που ευχαρίστησε διοίκηση, γονείς και χορηγούς. Στο τέλος της ομιλίας του έγιναν απονομές αναμνηστικών πλακετών.



Τιμήθηκαν ο Νίκος Νικολακόπουλος μέγας χορηγός της εκδήλωσης, ο Θανάσης Νικολακάκης για τις εξής ιδιότητες του, ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λαυρίου, ως ιδρυτής της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας που εδρεύει στο Μενίδι και ως επιτυχημένος επιχειρηματίας. Επίσης, τιμήθηκε ο καλύτερος μαθητής της ακαδημίες Αλεξίου Νίκος, ο καλύτερος αθλητής της ακαδημίας Ράπτης Παναγιώτης και το βραβείο συνέπειας ποδοσφαιριστή ο μοιράστηκαν οι Σκόρδας Βασίλης και Γρίψας Άγγελος.




Ακολούθως ο Χρήστος Ανδρεόπουλος ευχαρίστησε τους άμεσα συνεργάτες του στα τμήματα υποδομών, τους Τριανταφύλλη Χρήστο, Παπακωνσταντίνου Άκη, Βουκελάτο Θωμά, Πώχο Βασίλη και τον βοηθό Τζώρα Βαγγέλη.Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά στις ακαδημίες ανέρχονται στα 110 ενεργά, που μετείχαν σε τέσσερα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ συν τα τουρνουά που παίρνουν μέρος. Ο Χρήστος Ανδρεόπουλος κλείνοντας ευχαρίστησε τους υποστηρικτές των ακαδημιών Ρίστα Σπύρο και Κάκωση Γιάννη.

Δημήτρης Παρίσης 
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου