Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΠΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Η ΜΑΡΚΟ 1-2 (0-0)







Η Μαρκο πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη στην Κερατέα. Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος, από το προηγούμενο ματς ή τέλος πάντων πιο απειλητικός και σίγουρα ανώτερος από τον σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο του, που ευτύχισε να προηγηθεί στο 65΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαβασιάδη. Η εξαιρετική συνεργασία της Μαρκο που έφερε το γκολ, έβαλε την ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη σε μπελάδες. Ο Κεραυνός έπαιζε με ψυχή και ένστικτο παρά με λογική, βγάζοντας ωστόσο ευκαιρίες ικανές να φέρουν την ανατροπή. Ειδικά με την είσοδο του Κοντογιάννη στον αγώνα, που από στημένη φάση (εκτέλεση κόρνερ) ο Μουσουράι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια στο 73΄. Περά από την γκίνια όμως, ο Κεραυνός είχε απέναντι του και μία πολύ καλά στημένη ομάδα που έφτανε εύκολα στο γκολ χωρίς να ιδρώσει. 




Πριν το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Μαρκο, οι πράσινοι είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Γκαβασιάδη. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο νεοεισελθής Δηματρακόπουλος στο 89΄με λόμπα. Να σημειώσουμε, αυτό το ματς που το είδαν γύρω στους 500 θεατές, ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, από δυο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Η μαγεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλο το μεγαλείο της. Πολλές φάσεις, χαμένα τετ α τετ, δύναμη, νεύρα, πάνω κάτω η μπάλα, πέναλτι, τρία γκολ και πολλές κίτρινες επτά (7) τον αριθμό. Ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά καλά χρόνια. Μπράβο στις δυο ομάδες που μας χάρισαν μία εξαίσια ποδοσφαιρική βραδιά.





Τα γκολ, στο 65΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γκαβασιάδης το 0-1, στο 73΄ο Μουσαράι με κεφαλιά από κόρνερ του Κοντογιάννη το 1-1, στο 89΄ το 1-2 με λόμπα ο Δημητρακόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Χόικα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζύρης, Λιούμης, Κατσίκης (71’ Βαγγέλι), Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας, Μουσαράι, Δογάνης (50΄Κοντογιάννης), Νταής

ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (70΄Σκορδάς), Πλίτσης, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Μερκούρης (75’ Όργιες), Γκαβασιάδης, Σαντριάς (65΄Δημητρακόπουλος, 91΄Λάππα), Μασκλαβάνος


 Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos argi

2 σχόλια: