Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ










Χθες στο γήπεδο των Γλυκών Νερών έγινε η βράβευση του Κώστα Μπουγατσιά, ως MVP της δεύτερης αγωνιστικής. Ο Κώστας με δυο προσωπικά του γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Νικολακάκη, τα οποία σημείωσε σε κομβική στιγμή του παιχνιδιού, έδωσε στην ομάδα του τη νίκη και την διατήρησε στην κορυφή. Η απόδοση του ήταν υψηλή και χάρισε στα Γλυκά Νερά ένα σπουδαίο διπλό επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.









"Με ευχαριστεί η βράβευση μου ως MVP, αλλά για λόγους τάξης και ηθικής, το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, η προσπάθεια είναι συλλογική. Αυτό που θα με ικανοποιήσει έτι περισσότερο είναι η ομάδα μου να τερματίσει πρώτη. Διότι τη δεύτερη θέση την θεωρώ αποτυχία. Μέλημα μας λοιπόν, να κατορθώσουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Είμαι γεννημένος πρωταγωνιστής κι έτσι έχω μάθε να αγωνίζομαι".














Κώστας Χριστοδούλου (Γ. Αρχηγός)


"Η ποιότητα του Κώστα, η εργατικότητα του και η επαγγελματική συμπεριφορά του μας διδάσκει. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βγάζει αισιοδοξία και θετική αύρα, δεν γκρινιάζει και βοηθάει τους μικρούς. Μακάρι να είχαν κι οι άλλες ομάδες έναν τέτοιο παίκτη και σαν προέκταση να υπήρχαν άλλοι δέκα στην Ανατολική Αττική. Τιμή για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο η βράβευση του ως MVP. Ευχαριστούμε το Αθλόραμα για την πρωτοβουλία του".

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου