Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ







ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στο ουδέτερο της Παιανίας τα πρωτοπόρα Γλυκά Νερά υποδέχονται τον Αγ. Στέφανο που είναι η πρώτη του έξοδος. Είχε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας που το απέφεραν μία ήττα και μία νίκη και τέρματα 4-4. Τα Γλυκά Νερά με τέρματα 4-2 και με 6 βαθμούς, βρίσκονται στην πρώτη θέση την οποία και θέλουν να κρατήσουν. Ομάδες που πρωταγωνιστούν και οι δύο, σίγουρα θα τραβήξουν κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Μήταρη και ώρα 16:30.



ΜΑΡΚΟ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ



Η Μαρκο με τέρματα 4-1 δείχνει ότι το έχει το γκολ και με 6 βαθμούς είναι στην κορυφή. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Θησέα που δεν έχει έως τώρα βαθμό και με τέρματα 0-5 δείχνει ότι δέχεται το γκολ και δεν μπορεί να το κάνει. Όμως δικαιολογημένα γιατί είχε δύσκολο ξεκίνημα με τις ομάδες της κορυφής και σήμερα θα κοιτάξει για θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Τζαφόλια, Βιτσεντζάτο και ώρα 16:30.



ΚΑΛΥΒΙΑ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Επανέρχονται τα Καλύβια στην έδρα τους όπου είχαν μία ευρεία σε σκορ νίκη. Φιλοδοξία τους να τον επαναλάβουν με τον Άρη που έχει δύο ισοπαλίες και τέρματα 0-1. Παιχνίδι υπομονής και τακτικής. Ο πάγκος θα δώσει τη νίκη.
 Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Καλυβίων, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γκόντα, Κυριακόπουλο και ώρα 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου