Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΡΚΟ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-0



Έλειψε το γκολ στο Μαρκόπουλο








Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη  Μαρκο και τα Γλυκά Νερά στο δημοτικό γήπεδο Μαρκοπούλου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο αποτέλεσμα 0-0. Το αποτέλεσμα σαφώς και δεν ικανοποίησε τους περίπου πεντακόσιους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην εξέδρα, ωστόσο από πλευράς συγκινήσεων οι φίλοι και των δύο ομάδων δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο, αφού το σημερινό παιχνίδι τα είχε όλα εκτός από γκολ.






 Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άγγιξαν πρώτοι το γκολ στο 9’, με τον Γκούτσι να προτιμά να σεντράρει παρά να σουτάρει και τελειώσει τη φάση θετικά. Ενώ στο 25΄ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων  να χάσουν μοναδική ευκαιρία με τον Στίσι. Στο 54΄ κεφαλιά ψαράκι του Δημητρακόπουλου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61΄δυνατό σουτ του Γεωργακά, έδιωξε σε κόρνερ ο Κύρκος. Στο 76΄από πλάγια ο Μάτι σούταρε κι η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καταχανάκη. Έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.







Διαιτητής του αγώνα  Κορδολαίμης, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Καραθανάση.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Σκορδάς, Δημητρακόπουλος, Πάντου, Ρεντζής, Βλάχος (65΄Μερκούρης), Αναγνώστου, Μασκλαβάνος, Λάππας, Γκούτσι (65΄Μάτι)


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας (86΄Μπελεβέτης), Αλεξίου (63΄Μπουγατσιάς), Νάνος (90΄ Δημόπουλος), Στίσι, Χίσο, Γάσπαρης


Το ρεπορτάζ είναι του Δημήτρη Παναγιωτίδη
photos Argy
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου