Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ









Η ραγδαία αύξηση στις εγγραφές νέων αθλητών στις ακαδημίες στης Α.Ε Δόξας Κορωπίου και κατά συνέπεια οι αυξανόμενες υποχρεώσεις που αυτές δημιούργησαν, είχαν σαν αποτέλεσμα την επιβεβλημένη πρόσληψη ενός νέου βοηθού προπονητή προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή και η απρόσκοπτη λειτουργία των ακαδημιών μας.

Η λύση στην ανάγκη αυτή, ακούει στο όνομα Κώστας Σπηλιόπουλος. Ο νέος μας κόουτς έχει δουλέψει για ένα διάστημα στις ακαδημίες του Α.Ο Κορωπίου, ενώ έχει αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σαν ποδοσφαιριστής και στις δύο ομάδες της πόλης μας με πολλές μάλιστα διακρίσεις!

Δυστυχώς όμως τα προβλήματα των τραυματισμών, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει να αγωνίζεται, με συνέπεια να διακόψει τη ποδοσφαιρική  του καριέρα πολύ πρόωρα. Η θέληση του όμως να παραμείνει στον χώρο του αθλητισμού, τον οδήγησε στον δρόμο της προπονητικής που μόλις ξεκινά με μεγάλες φιλοδοξίες.

Η Δόξα Κορωπίου αναγνωρίζοντας τα προσόντα του και το ήθος του, του  δίνει τη δυνατότητα να διδάξει στους μικρούς της αθλητές τα μυστικά του ποδοσφαίρου που τόσο καλά γνωρίζει και ο ίδιος.

Η ομάδα μας του εύχεται να έχει υγεία και φυσικά καλή σταδιοδρομία!
Καλή επιτυχία Κώστα.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου