Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ 0-0









Τη νίκη διεκδίκησαν με όλες τους τις δυνάμεις ο Αστέρας και η Παλλήνη στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα στη Βάρη, αλλά στο τέλος αρκέστηκαν στον πόντο της ισοπαλίας. Άβολο αποτέλεσμα και για τους δύο, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι ήθελαν να πανηγυρίσουν μπροστά στο πολυπληθές κοινό τους την πρώτη τους νίκη μετά από δυο σερί ισόπαλα αποτελέσματα. 

Ενώ η Παλλήνη να πάρει το πρώτο της εκτός έδρας ντέρμπι και να παραμείνει μόνη της στην κορυφή. Αμφότεροι είχαν τις στιγμές τους για να πετύχουν το γκολ που φαινόταν ότι θα ήταν αρκετό για να κάνει τη διαφορά σε ένα αμφίρροπο και δυναμικό ματς, αλλά με λίγες κλασσικές ευκαιρίες. Στοίχισε στους γηπεδούχους ο τραυματισμός του δημιουργικού μέσου Κούτρου. 

Στο 42΄η πρώτη φάση για τον Αστέρα όταν το σουτ του Παπαγεωργίου που μόλις πριν από ένα λεπτό είχε μπει στον αγώνα, πέρασε ξυστά από το κάθετο δεξί δοκάρι του Φυλακτού. Στο 64΄ σέντρα του Μουστόγιαννη, δε μπόρεσε να την αξιοποιήσει ο Σάμιος. Στο 65΄δυνατό στου του Δεϊόγλου, λίγο άουτ.Στο 88΄ ο Σάμιος έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Μαρινάκη.

Διαιτητής του αγώνα Κορδολαίμης (άριστος), με βοηθούς τους Λάμπρου και Πολυχρονιάδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακίρης (86΄Κριλής), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (41΄λ.τ Παπαγεωργίου), Παπάζογλου (83΄Μαραγκός), Γιάμας (70΄Γκέρκι)


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (78΄Βλάχος), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Αλεξίου, Σάμιος, Κετσέτζογλου (69΄Γεωργουδάκης), Μπίτιλης (69΄Καλιαμπάκας), Μουστόγιαννης (89΄Χρυσάφης)



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

web.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου