Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΙΓΛΙΑ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-4 (παράταση) 1-1 Κ.Δ











Τα Γλυκά Νερά με τους συνήθεις ύποπτους Χίσο και Στίσι πέτυχαν τη νίκη πρόκριση επί της Τριγλίας στη Ραφήνα και πήραν ο όγδοο εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου. Η Θύελλα πλέον απομένει μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τη Γ΄ Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ της Τριγλίας με γκολ του Μητσόπουλου στο 40'. Στην επανάληψη ισοφάρισαν στο 67΄ τα Γλυκά Νερά με τον Χίσο, με το σκορ αυτό τελείωσε το παιχνίδι και πήγαμε στην παράταση. Πήρε κεφάλι πάλι η Τριγλία στο σκορ με τον Κατσαβριά στο 103΄. Ισοφάρισε εκ νέου ο Στίσι στο 109΄ και από εκεί και πέρα το ματς ανήκε στα Γλυκά Νερά. Στο 116΄ ο Βατίστας έκανε το 2-3 και ο Στίσι στο 120΄ έκλεισε το σκορ χαρίζοντας με δύο δικά του γκολ τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του, επί ενός αντιπάλου ανώτερης κατηγορίας (Γ΄ Εθνική).


Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Λάμπρου και Καραθανάση.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ Καλαματιανός, Καμβίσης, Αβρατίδης, Μακρής, Τσακίρης, Τσαγκάρης, Καφετζής (75΄ Ζαφειρόπουλος, 116΄ Νικολόπουλος), Μητσόπουλος, Εγκλατίν, Κατσαβριάς (82΄ Σέρτζιο), Λημνιός (64΄Καραγιάννης)



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Καταχανάκης, Συμβουλίδης (64΄Στίσι), Μπέντας, Βατίστας, Γεωργακάς, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Μπουγατσιάς (120΄Μπέρτας), Χίσο, Ρέκα (101΄Λάζαρης)

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου