Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ 3-1 (1-1)


Κέρδισαν οι βασικοίΆλλο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος στα Καλύβια που σοβαρεύτηκαν με την είσοδο των βασικών Αλεξίου, Κυριόπουλου, Ντίνου και Αναστόπουλου και πήραν τελικά την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου. Σκληροτράχηλος αντίπαλος ο Εθνικός, ο οποίος λίγο έλειψε στο πρώτο μέρος να κάνει το 1-2 και να πετύχει την ανατροπή του σκορ, αλλά ο Καραγιάννης στο 35΄έχασε πέναλτι (απέκρουσε) και την ευκαιρία να ισοφαρίσει η ομάδα του. Τρία λεπτά μετά (38΄) πέτυχε την ισοφάριση.
Τα γκολ, στο 22΄ο Πάτσης το 1-0, στο 38΄ο Καραγιάννης το 1-1, στο 76΄ο Κυριόπουλος το 2-1 και στο 82΄ο Οικονομίδης το 3-1.

Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Τζαφόλιας β., Περδίκης.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας) Κοκώνης, Χρυσοχόου, Κουμάνης, Κοτλίδας, Μπότσης (46΄Ντίνος, 60΄Κυριόπουλος), Χατζής, Πάτσης (55΄ Αναστόπουλος), Καρελιώτης, Οικονομίδης, Κάιδος, Σερμπενιάδης (46΄Αλεξίου)ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Σκουβαράς) Μεϊντάνης (32΄Σουσούνης), Κίτσι, Τσέλας, Ελευθερίου (46΄Αζάρου), Καλογρεάκης, Αλιφαρμάκης (70΄ Μέγκε), Μουρούκο, Κουσουλής, Ραπτογιάννης, Καραγιάννης (84΄Κοτσαρίδας), Χατζηεμμανουήλ

Το ρεπορτάζ είναι του Δημήτρη Παναγιωτίδη
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου