Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ"








Πλησιάσαμε τον ενωσιακό προπονητή σε επίπεδο παίδων Γιώργο Δημητρόπουλο, μετά τις επιτυχίες που σημειώνει η μεικτή παίδων της ΕΠΣΑΝΑ.


"Να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες που κρίνω απαραίτητες. Αυτή η συγκεκριμένη φουρνιά των παίδων (2004), έχουν ταλέντο. Κι αν πραγματοποιηθεί η υπόσχεση της ΕΠΟ να παραμείνουν ακόμη μια χρονιά, θα είναι ότι καλύτερο. Εμείς ήδη έχουμε δημιουργήσει έναν κορμό και πιστεύω με βάση τα αποτελέσματα και των άλλων ενώσεων είμαστε μέσα στην πρόκριση, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι ένα μικρό θαύμα. Και τούτο διότι, εμείς σαν παίκτες υστερούμε στη σωματοδομή και στις παροχές άθλησης που έχουν η Αθήνα και ο Πειραιάς.

Τα περισσότερα παιδιά αυτωνών είναι από τις μεγάλες ΠΑΕ κι όπως καταλαβαίνεις έχουν επαγγελματική νοοτροπία στην αντιμετώπιση των αγώνων. Εμείς σαν νεαροί ηλικιακά, εύκολα καταρρέουμε ψυχολογικά ύστερα από ένα λάθος ή ένα γκολ που δεχόμαστε, με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα στη διαχείριση του αγώνα. 


Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό και θέλει πολλή δουλειά. Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα και τη θέληση των παιδιών. Με έχουν καταπλήξει, δεν περίμενα να βρω τέτοια θέληση και όρεξη για ποδόσφαιρο. Είμαστε σε ένα όμιλο φωτιά, στον οποίο όμως είμαστε ανταγωνιστικοί πέραν του αναμενόμενου. Σε αυτά τα παιδιά ανήκει το μέλλον".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου