Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΕΙΚΤΗ ΝΕΩΝ"









Πλησιάσαμε τον έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό προπονητή της μεικτής Νέων ΕΠΣΑΝΑ, Γιάννη Μαγγίνα με την ευκαιρία της μεγάλης νίκης επί της αντίστοιχης ομάδας του Πειραιά με 2-1. Πρωτίστως όμως να πούμε το αυτονόητο. Η μεικτή είναι ο καθρέπτης της Ένωσης, ο πρεσβευτής μας στο Πανελλήνιο. Τα παιδιά πρέπει να "ριγούν" όταν καλούνται στις μεικτές, να το θεωρούν τιμή τους. Παίζει ρόλο όμως τι προπονητή έχεις, τι αφεντικό υπάρχει.




 Ο Γιάννης Μαγγίνας επιλέχθηκε ως η ιδανική λύση, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Έχει επενδύσει πολλά στο κομμάτι της επικοινωνίας εντός των αποδυτηρίων και μπορεί κάλλιστα κάποιος να του πιστώσει την εξαιρετική πορεία των νέων, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα των νέων αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.


"Ήταν πραγματικά μια σημαντική επιτυχία επί ενός δύσκολου αντιπάλου όπως είναι ο Πειραιάς, αν αναλογιστούμε και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Είμαστε σε έναν όμιλο δύσκολο, με ομάδες που στελεχώνονται από παιδιά μεγάλων ΠΑΕ. Όμως εμείς με τη δουλειά που γίνεται τόσο με τη συνδρομή της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, όσο και με την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή Μιχάλη Κατσίμπρα. Πάμε πάρα πολύ καλά κι έχουν  μπει γερά θεμέλια για την επίτευξη του στόχου. 

Να πούμε εδώ, ότι το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της ΕΠΣΑΝΑ έχει ανέβει. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πλήρως και ήδη είμαστε υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Εκπροσωπούμε δε επάξια την Ένωση μας. Η δουλειά που έγινε το καλοκαίρι μαζί με τα φιλικά, επέτρεψε στην ομάδα να δημιουργήσει κανονικό κορμό. Και ο κορμός προκύπτει στο γήπεδο. Αυτό είναι η επιτυχία της τεχνικής ηγεσίας και ο ρόλος ύπαρξης μας".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου