Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "ΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"










Σε επικοινωνία που είχαμε με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Παπαϊωάννου με αφορμή την πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε από την Άνοιξη, μας δήλωσε,



"Πήγαμε στην Άνοιξη με μείον έξι βασικούς, με  Βελετάκο, Σατσελάρι λόγω τραυματισμών, ο Νιένια ο οποίος επέστρεψε στην Βραζιλία, με Μιχαηλίδη και Σαλίβερο που για οικογενειακούς λόγους δεν μπορούσαν να έρθουν και με Χουσείν ο οποίος έπαιξε τραυματισμένος. Δύσκολη λοιπόν η αποστολή μας απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι στα πάνω της και πιστοποιεί δίκαια τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς είχαμε ένα αμυντικό πλάνο, σταθήκαμε και τυχεροί γιατί η Άνοιξη είχε τις ευκαιρίες, αλλά οι παίκτες μου εφάρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές μου.

 Βάσει λοιπόν της αγωνιστικής  μας εικόνας, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Την ισοπαλία που πήραμε θα την χαρακτήριζα άθλο και πιστεύω θα την βρούμε μπροστά μας. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί το αξίζουν. Τώρα, για μας το ματς με τη Βούλα στο Λαύριο είναι κομβικό".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου