Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"








Η κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει διάφορες κινήσεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Μία από αυτές είναι και η κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος". Μια κίνηση αλληλεγγύης κι ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.


Ο ΑΟ Άνοιξης δηλώνει "παρών" και συμπαραστάτης σε αυτές τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που  έχουν ανάγκη και έρχεται να αναδείξει τις ανθρωπιστικές αρετές.


Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου από τις 11 π.μ μαγειρεύουμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ στην πλατεία Δροσιάς με την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και στηρίζουμε το έργο της.


Παράλληλα συγκεντρώνουμε διάφορα τρόφιμα, μπαχαρικά, μέλι, γάλατα εβαπορέ, πάνες καθώς επίσης χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, μπολ μίας χρήσεως, αλουμινόχαρτο, απορρυπαντικά, σφουγγαράκια.

Φυσικά όλοι οι αθλητές μας από όλα τα τμήματα καθώς και οι προπονητές θα δηλώσουν "παρών" σε αυτή την κίνηση αγάπης και συνεισφοράς και παράλληλα καλούμε τους συμπολίτες μας και όλα τα γειτονικά σωματεία να αγκαλιάσουν την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".


Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και ελάτε το Σάββατο και την Κυριακή (25-26/11) στην πλατεία Δροσιάς για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στήριξης σε κάθε συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.

Σας περιμένουμε!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου