Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Β. ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ








Όπως δήλωσε στο Αθλόραμα το "φονικό" διοικητικό δίδυμο του Κεραυνού Κερατέας, είναι θέμα χρόνου η ομάδα να γίνει η ομάδα που περιμένει ο κόσμος.

" Η Κερατέα είναι ποδοσφαιρομάνα. Είναι τιμή για κάθε σπίτι της πόλης μας να έχει παιδί στην ποδοσφαιρική ομάδα. Ο κόσμος ζει και κινείται γύρω από την ομάδα από ιδρύσεως του συλλόγου. Έχουμε  λοιπόν χρέος και εμείς ως συνεχιστές αυτής της παρακαταθήκης, να εξασφαλίσουμε συνθήκες και όρους που θα μπορέσει η ομάδα να αναγεννηθεί και να φτάσει και να ξεπεράσει την πριν μια δεκαετία αίγλη της. Είναι γωνιακό μαγαζί και πρωτοκλασάτη ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Υπολογίσιμος σύλλογος με αθλητικό και κοινωνικό έργο. 

Προσφέρει υγιές διέξοδο στη νεολαία και εκπροσωπεί επάξια τον τόπο μας στο αθλητικό γίγνεσθαι του ποδοσφαίρου. Εμείς σαν διοικητικοί παράγοντες ζητούμε από τον κόσμο που παρακολουθεί την ομάδα, να σταθεί αρωγός μας στην προσπάθεια που κάνουμε αθόρυβα και μεθοδικά, ο Κεραυνός να λειτουργεί ως Κεραυνός. Δηλαδή αποτελεσματικά, καίρια και ολοκληρωτικά. Το όνομα του συλλόγου δηλώνει τη δυναμική του. 

Να ενημερώσουμε τον κόσμο μας, ότι στην ομάδα δουλεύουν όλα σαν ελβετικό ρολόι, υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια και όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά είμαστε συστρατευμένοι για τον σκοπό που αναφέραμε. Εμείς οι δυο σαν γενικοί αρχηγοί και ο Τάκης Μακροδημήτρης σαν προπονητής καταστούμε σαφές ότι ο κόσμος μας δεν θα απογοητευτεί".

Αυτά είπαν οι δύο παράγοντες, οι οποίοι μας μιλούσαν ταυτόχρονα και πειστικά. Εξάλλου η εικόνα μιλά από μόνη της.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου