Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ









ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Ο Αγ. Στέφανος έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχει δε, να κερδίσει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Η νίκη του ήταν εκτός έδρας, η τελευταία με τη Μαρκο. Πρέπει να πάρει το τρίποντο για να μην μείνει πίσω από τόσο νωρίς, αλλά σήμερα αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που δεν θέλει να χάσει για να ξεκολλήσει από την ουρά. Ο γηπεδούχος έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα και για τους δυο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Γκόντα, Μάναλη και ώρα 15:00.





ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Από την πρώτη της νίκη προέρχεται η Λαυρεωτική και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια. Τα Καλύβια πήραν μια σπουδαία ισοπαλία στο Μπογιάτι, αλλά λόγω των αποτελεσμάτων δεν έκανε βήμα βαθμολογικά και πρέπει να ζητήσουν απόψε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και σκοπούς. Επιστρέφουν στα Καλύβια σαν αντίπαλοι αυτή τη φορά ο Κετέογλου και Σατσελάρι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλος και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Χόικα και ώρα 15:00.



ΑΝΟΙΞΗ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ


Δύσκολο ματς και για τους δύο και πονηρό. Η Άνοιξη με νίκη παραμένει στην πρώτη πεντάδα, αλλά και ο Νικολακάκης με νίκη, συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Από την άλλη, η ισοπαλία βολεύει και τους δύο και μάλλον από εκεί θα ξεκινήσει το ματς και κατά πάσα πιθανότητα, εκεί θα μείνει.
Το ματς θα γίνει το γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Γουρνιά και ώρα 15:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Ο Θησέας έχει μηδέν νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πόντο πόντο κυνηγά να βγει από το τούνελ. Μία νίκη ζητά για να βγει στο φως. Ο Άρης και αυτός ζητά τη νίκη για να ξεκολλήσει από την ουρά. Και οι δυο έχουν κίνητρο για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η νεανική ομάδα του Δαγκούλη απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Χατζηαναστασίου, με πλεονέκτημα έδρας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Ντόστη και ώρα 15:00.



ΜΑΡΚΟ VS ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Η Μαρκο είναι μέσα στο κόλπο ανόδου κι αν θέλει να παραμείνει, πρέπει να κερδίσει τη  Ατλαντίδα, η οποία κατεβαίνει στο Μαρκόπουλο με ψυχολογία. Σίγουρα θα κυνηγήσει την ισοπαλία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για την Μαρκο θα είναι αποτυχία πλην του νικηφόρου αποτελέσματος.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουλοχέρη και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου