Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ









ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Τα Γλυκά  Νερά πηγαίνουν στον Μαραθώνα αλλά το μυαλό τους θα ΄ναι στη Βάρη. Σε δική τους νίκη αν έρθει και σε ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι, ανεβαίνουν κορυφή. Η Μάχη ομάδα των ισοπαλιών, θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί και με το πλεονέκτημα της έδρας, θα επιδιώξει τουλάχιστον να μην χαθεί το ματς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γραμματικού, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Μήταρη, Κάλλη και ώρα 15:00.



ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ   το ντέρμπι της αγωνιστικής




Δύσκολο πρόγραμμα για τον Αστέρα και επίπονο αυτό που έχει μπροστά του. Σε δεκαπέντε μέρες τρία ματς φωτιά Παλλήνη-Παλλήνη στο Κύπελλο και καπάκι Μαρκο. Είναι θέμα διαχείρισης από πλευράς τεχνικού τιμ. Πάντως, είναι ένα ματς από αυτά που πρέπει να δει κανείς. Η ποιότητα και η εμπειρία σε πρώτο πλάνο. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα πάρει το αποτέλεσμα. Εκτός κι να μπει δυναμικά μία από τις δυο ομάδες για να δείξει ότι είναι αφεντικό στην κατηγορία. Όλα τα αποτελέσματα παίζουν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Λάμπρου, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΚΟΡΩΠΙ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Το πάλαι ποτέ ελ κλάσσικο της Ανατολικής Αττικής. Ο Ιστορικός πρέπει να νικήσει για να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Κεραυνός από την άλλη θα επιδιώξει να μη χάσει κι αν μπορεί και του δοθεί η ευκαιρία να πάρει το διπλό. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους που έχουν προπονητή που ξέρει πολύ καλά τον Κεραυνό. Όλα τα αποτελέσματα πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Γ. Ραφιάς". με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Τζαφόλια Δ.και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου