Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΜΑΡΚΟ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ
Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Κουρασμένοι και οι δυο από το Κύπελλο. Χωρίς Γκαβα και Σάντρια η Μαρκο που καλείται να κερδίσει για να επανέλθει στις πρώτες θέσεις. Η Βάρη έρχεται για το χ, σε ένα ντέρμπι που είναι το τελευταίο για αυτήν. Ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Μήταρη και ώρα 15:00.ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣΚαι οι δύο λαβωμένοι από την προηγούμενη αγωνιστική. Οι μπλε θέλουν νίκη γιατί βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και οι κίτρινοι θέλουν έστω το χ για να μην υποσκελιστούν από τις άλλες ομάδες που έρχονται από κάτω. Το χ βολεύει μόνο  τους κίτρινους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Χόικα και ώρα 15:00.ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣΑμφίρροπο παιχνίδι από δυο ομάδες που χτίζονται. Το παιχνίδι ξεκινά από το χ και δύσκολα να αποκλίνει. Πλεονέκτημα έδρας για την Ατλαντίδα που έχει ψυχολογία, ύστερα από την ισοπαλία στο Μαρκόπουλο. Ο Κεραυνός σαφώς πιο κουρασμένος λόγω του Κυπέλλου, θα επιδιώξει να μην χαθεί το παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Γκόντα και ώρα 15:00.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου