Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ










ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΟ ΑΝΟΙΞΗ 



Μονόδρομος για τη νίκη ο Αγ. Στέφανος, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για απώλεια βαθμών. Με νίκη σπάει το αρνητικό ρεκόρ στη έδρα του. Η Άνοιξη ούσα στην δεύτερη θέση έχει κερδίσει εκτός έδρας όλους τους άμεσους ανταγωνιστές της. Δεν έχουν έρθει τα δύσκολα ακόμα για τους πράσινους, αλλά αποθηκεύουν βαθμούς όμως για να έχουν καβάντζα  στα "δύσκολα χρόνια".
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στέφανου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Λάμπρου, Καραθανάση και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Ματς κατηγορίας περισσότερο για τους γηπεδούχους, που θέλουν να επανέλθουν. Οι φιλοξενούμενοι κι αυτοί παλεύουν για την παραμονή τους. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται με την σκέψη να μην χαθεί κι αν δοθεί η ευκαιρία για νίκη να την εκμεταλλευτούν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γουργιώτη και ώρα 15:00.



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΚΑΛΥΒΙΑ




Τα Γλυκά Νερά θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και αυτό το ματς τους παρέχει την ευκαιρία, αρκεί να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Οι πράσινοι πόντο-πόντο ανέρχονται αθόρυβα και κοιτούν άφοβα κάθε αντίπαλο στα μάτια.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των  Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Με υπηρεσιακό κόουτς η Μάχη σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να μαζέψει ότι μπορέσει σε πόντους. Δύσκολη αποστολή η σημερινή, γιατί η Παλλήνη δεν πρόκειται να αφήσει να τους ξεφύγει η νίκη. Ήδη είναι στους 8 του Κυπέλλου και θέλει και την άνοδο, που έχει σκοπό από την έναρξη της σεζόν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΚΟΡΩΠΙ



Η ευκαιρία του Θησέα. Ματς κατηγορίας. Μονόδρομος η νίκη. Το Κορωπί πηγαίνει για το χ. Είναι θέμα ποιος θα αντέξει. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Σοφία και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου