Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ










ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Ο Άρης έχει το Μπογιάτι στη Βούλα και μετά πηγαίνει Λαύριο και κλείνει τον πρώτο γύρο με μια τριάδα φωτιά. Άρα το ματς με τον Αγ. Στέφανο είναι σημαντικό, οι βαθμοί είναι αναγκαίοι. Το Μπογιάτι έχει πιο βατό πρόγραμμα και σίγουρα θα πάει για θετικό αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες θα κοιτάξουν να μη χαθεί το ματς πρωτίστως.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΑΝΟΙΞΗ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Η Άνοιξη θα κοιτάξει να ρεφάρει την ήττα της στο Μπογιάτι απέναντι στην ουραγό Λαυρεωτική, που μάχεται με νύχια και δόντια και ίσως επαναλάβει την επιτυχία της που είχε στη Βάρη. Θέμα διαχείρισης του παιχνιδιού είναι το αποψινό ματς και από τους δυο προπονητές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Χόικα, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΚΑΛΥΒΙΑ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ




Ποτέ δεν ξέρεις. Η σοβαρότητα πρέπει να πρυτανεύσει από μεριάς των πρωτοπόρων, αλλιώς κινδυνεύει να πάθει κάζο. Οι πράσινοι είναι ομάδα που κτυπά όλα τα ματς, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Ο Χριστοφιλέας γνωρίζει τη Παλλήνη και έχει ένα συν επιπλέον, η έδρα δίνει το δικαίωμα να φτιάχνεις σενάρια.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Λάμπρου, Μήταρη και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου