Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ








ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Η κούραση των φιλοξενούμενων μετά από 120΄ στο Κύπελλο, θα παίξει ίσως ρόλο, όμως η επιθυμία να κρατηθούν στην κορυφή είναι κίνητρο. Ο Παθιακάκης με νίκη ανεβαίνει αρκετά ψηλά, αλλά με το αποψινό ματς μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας μπροστά του όλους τους πρωτοπόρους. Ότι μαζέψει λοιπόν είναι καλό και ωφέλιμο για τη συνέχεια των νεοφώτιστων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στέφανου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Καραθανάση και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΜΑΡΚΟ



Με νέο προπονητή η Μάχη θα επιδιώξει να κάνει επανεκκίνηση. Έχει την έδρα, έχει το κίνητρο, έχει και τη Μαρκο που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρων παιχνίδι. Η Μαρκο θα πάει για το θετικό αποτέλεσμα κι αν δοθεί η ευκαιρία θα το κτυπήσει το ματς. Είναι κομβικό παιχνίδι και για τους δυο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κάλλη, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.


ΚΟΡΩΠΙ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Το Κορωπί δεν έχει κερδίσει στην έδρα του. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα αρνητικό σερί. Πρέπει όμως να γίνει η αρχή. Το παιχνίδι με τον Νικολακάκη ίσως είναι η αρχή. Όμως οι Μενιδιάτες παίζουν για την ιστορία τους παίζουν και θα επιδιώξουν να μην χάσουν αν και έχουν να πάρουν τρίποντο τρεις αγωνιστικές. Αμφίρροπο ματς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου «Αντ. Πρίφτης», με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ Γκόντα και ώρα 15:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Και οι δυο δείχνουν σημάδια ανοδικής πορείας. Ο Θησέας ξέρει και παίρνει βαθμό κι αυτό θα επιδιώξει σε μια καυτή έδρα. Ο Κεραυνός με νίκη παραμένει στις πρώτες θέσεις. Υπάρχει κίνητρο λοιπόν και για τις δυο ομάδες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Γουρνιά, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ


Η Βάρη έχει τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσει κι έχει τέσσερις λευκές ισοπαλίες. Η Ατλαντίς έχει δύο νίκες εκτός έδρας και μια ισοπαλία με τη Μαρκο. Η σοβαρότητα από μεριάς των γηπεδούχων είναι απαραίτητη, διαφορετικά θα έχει θέμα. Η τακτική και η υπομονή θα φέρουν καρπούς.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου