Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ







Ποδοσφαιρικά αξιώματα. Ομάδες που ασχολούνται και καλλιεργούν τις ακαδημίες τους, τους ανήκει το μέλλον. Δείξε μου τις ακαδημίες σου, να σου πω τι ομάδα θα έχεις. Σύλλογοι οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη, εμπιστεύονται προπονητές ταλαντούχους για να αναβάθμιση των υποδομών τους. Διότι μόνο όταν στηρίζεσαι στα δικά σου παιδιά μπορείς να διεκδικήσεις θέση στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και μία τέτοια ομάδα είναι το Συκάμινο, στις ακαδημίες του οποίου δουλεύει ο ταλαντούχος και εργασιομανής Κώστας Τζιόμαλλος.


Ο Κώστας δουλεύει στους Νέους του Συκάμινου, στους Παίδες και τους Παμπαίδες. Τμήματα τα οποία διακρίνονται στο πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής και διαφημίζουν επάξια τον σύλλογο τους και την περιοχή τους. Παιδιά ταλαντούχα, που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και που τα χαρακτηρίζει το ομαδικό και αθλητικό πνεύμα. Διακρίνονται για την αγωνιστικότητα τους και την δίψα τους για μάθηση. Υπάρχει πληρότητα σε ποσοστό εκατό τοις εκατό στις προπονήσεις.

 Η διοίκηση του Συκάμινο επενδύει στο μέλλον καλλιεργώντας τις υποδομές του συλλόγου. Όλα τα τμήματα ακαδημιών από Αστεράκια έως και Νέοι μετέχουν  στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, όπου και διακρίνονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το προχθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας νέων επί της αντίστοιχης ομάδας του Καπανδριτίου με 2-5.

Το Συκάμινο λοιπόν δείχνει τον δρόμο πως πρέπει να δουλεύουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, οι οποίοι είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου μας.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου