Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΟΣΤΟΦΙΛΕΑ









Στην καθιερωμένη μας συνέντευξη του ενός λεπτού, σήμερα φιλοξενούμε τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα προπονητή του ΠΑΟ Καλυβίων.



-Παναγιώτη συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου, πως νιώθεις;

Για μένα είναι η τρίτη και ελπίζω και η φαρμακερή. Για τον σύλλογο είναι η πρώτη και το αξίζουμε.



-Πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα λεγόμενα, εύκολα ματς;


Για το Κύπελλο δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα. Ήταν μια ιδιαίτερη μορφή παιχνιδιού και αγώνας μια κ έξω. Πολλά μπορεί να συμβούν αν δεν είσαι σοβαρός και μετρημένος. Με την ομάδα του Αυλώνα παίξαμε πάρα πολύ καλά κι έλειπε μόνο το γκολ. Όταν αυτό ήρθε, τότε λύθηκαν όλα. 



-Δυνάμωσες με τις νέες προσθήκες παικτών


Σαφώς, Ντούνης και Χαρίσης ήταν απαραίτητοι και μαζί με τα άλλα παιδιά συνθέτουν ένα σύνολο στιβαρό και πιο έμπειρο. Μην ξεχνάμε ότι τα πάντα είναι καινούρια. Νέος προπονητής, νέα ομάδα, νέα κατηγορία, όλα αυτά απαιτούν χρόνο. 


-Στην προπόνηση υπάρχουν  κι αν ναι, τι προβλήματα;


Το μοναδικό μας πρόβλημα και θέλω να το γράψεις, είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Πραγματικό αγκάθι. Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Μας δημιουργεί προβλήματα και είναι αιτία τραυματισμών. Οι ποδοσφαιριστές μου στη προπόνηση έρχονται όλοι, έχουμε πληρότητα εκατό τοις εκατό και είναι πρόθυμοι κι ορεξάτοι. 



-Άρα, όλα βαίνουν καλώς.


Απολύτως. Η διοίκηση είναι κοντά μας, συνεπέστατη, τα παιδιά ανταποκρίνονται, οι φίλαθλοι βρίσκονται δίπλα μας. Είναι λοιπόν θέμα χρόνου τα Καλύβια να αποτελέσουν τη νέα ανερχόμενη δύναμη που θα απαιτήσει το δικό της χώρο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, πάντα σε επίπεδο Α΄ κατηγορίας. 

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου