Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-0 (0-0)


Το γκολ η Παλλήνη, τη μπάλα τα Γλυκά Νερά

Η ονειρεμένη σεζόν για την Παλλήνη συνεχίζεται. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε στην έδρα της των Γλυκών Νερών με 1-0 με γκολ πέναλτι του Σάμιου στο 47΄ κι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα. Η τύχη είναι απαραίτητο συστατικό στο ποδόσφαιρο και σήμερα ήταν με το μέρος των γηπεδούχων. Τα Γλυκά Νερά έχασαν στο πρώτο μέρος δύο κλασσικές ευκαιρίες, η μία με δοκάρι του Χίσο στο 26΄.
 Η έξοδος του Μουστόγιαννη λόγω τραυματισμού μόλις στο 15΄ άλλαξε τις ισορροπίες. Το πρώτο μέρος ανήκει στα Γλυκά Νερά.  Στο δεύτερο μέρος ευτύχησε η Παλλήνη να βάλει γκολ μόλις στο 47΄ όπως προαναφέραμε και κατάφερε να πάρει τη νίκη πικραίνοντας τα Γλυκά Νερά που είχαν πάλι μια-δυο κλασσικές ευκαιρίες, τα οποία όμως μετά την ήττα τους έχασαν έδαφος βαθμολογικά. Στο 87΄ αποβλήθηκε ο Κλωνάρης με απευθείας κόκκινη για τα Γλυκά Νερά.
Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Καραθανάση.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Κούσης (60΄Τσιτοφώτος), Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Γεωργουδάκης, Σάμιος, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (78΄Σταύρου), Μουστόγιαννης (15΄λ.τ Βλάχος-75΄Ανδρίκος),ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης (74΄Ρέκα), Μπέντας, Κλωνάρης, Γεωργακάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος (72΄Λαναράς), Μπουγατσιάς, Χίσο, Στίσι (88΄Λάζαρης)

Κ.Ο
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos ArgirisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου