Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 3-1 (0-1)



Απλά είχε τον Κοντογιάννη






Αρκούσε ένα δεκάλεπτο με τον Κοντογιάννη να φτιάχνει και τον Αρουέλ να τελειώνει. Πιο ψυχωμένα τα Καλύβια στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν Κεραυνό που φαινόταν ότι έκανε αγγαρεία. Κατάφεραν και πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπότη στο 40΄. Είχε προηγηθεί δοκάρι (οριζόντιο) στο 38΄ για τα Καλύβια με τον Ντίνο. Στο δεύτερο μέρος μπήκε…άλλος Κεραυνός και με δυο γκολ του Αρουέλ στο 47΄και 57΄ έκανε την ανατροπή, αξιοποιώντας ο Αρουέλ τις κάθετες ασίστ του Κοντογιάννη. Το παιχνίδι από εκεί και μετά άνοιξε με τα Καλύβια να κυνηγούν την ισοφάριση και τον Κεραυνό να διαχειρίζεται το σκορ. 

Στην τελευταία φάση του αγώνα τα Καλύβια κέρδισαν κόρνερ κι ο Χριστοφιλέας σήμανε κόκκινο συναγερμό ανεβάζοντας όλη την ομάδα ακόμα και τον γκολκίπερ στην αντίπαλη περιοχή. Το κόρνερ όμως αποκρούστηκε και είχε σαν συνέπεια να βγει στην κόντρα ο Κεραυνός με κάτοχο της μπάλας τον Φραγκή, ο οποίος διένυσε μία απόσταση σαράντα μέτρων και φτάνοντας μπροστά στην κενή εστία, σταμάτησε τη μπάλα στη γραμμή και με κεφαλιά ψαράκι την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 3-1, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή του σκορ και εισπράττοντας την κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Ζαχαρόπουλο για τον τρόπο που πέτυχε το γκολ.

 Ο Κεραυνός με τη νίκη του αυτή, σταμάτησε ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη. Τα Καλύβια κοίταξαν στα μάτια τον Κεραυνό, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Γουρνιά και Γκόντα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Αφουξενίδης, Φραγκής, Κατσίκης (88΄λ.τ Βαγγέλι Π.), Σότα, Ξένος, Βαγγέλι Α., Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι (73΄Βίλα), Κοντογιάννης, Νταής (46΄Μπρόντζι)



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Καραγιάννης, Πασχάλι, Ντούνης, Κετέογλου, Ντίνος (80΄Σεμπερνιάδης), Χαρίσης (80΄Καρελιώτης), Πάτσης (70΄Κοτλίδας), Οικονομίδης (60΄Κάϊδος), Μπότης, Αναστόπουλος


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου