Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΤΜΗΜΑ Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ






Ο προπονητής στίβου κ. Μανώλης Λαμπράκης έκανε την αποτίμηση της παρουσίας του Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.


"Είμαι ικανοποιημένος για την παρουσία του Γ.Σ Κερατέας το διήμερο που μας πέρασε. Ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια με πενιχρά μέσα και με σοβαρές ελλείψεις. Όμως υπήρχε η θέληση των ανθρώπων του συλλόγου και η αγάπη τους για τον στίβο. Δημιουργούμε ένα τμήμα με στέρεες και υγιείς βάσεις. Από έναν μικρό αναπτυξιακό τμήμα που με πολύ μεράκι είχε η κα Μώρογλου, σήμερα διαθέτουμε ένα αγωνιστικό τμήμα ικανό να λαμβάνει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 

Οι αθλητές μας, δείχνουν βελτίωση και αγωνιστική διάθεση. Ο Σωτήρης Παπαθανασίου στα 60μ. ισοφάρισε το ρεκόρ του με 7.31. Ο Δημήτρης Παπαθανασίου έκανε ατομικό ρεκόρ με 7.98. Ο Σιδεράκης Άγγελος έκανε ατομικό ρεκόρ στα 200μ. Η Καρύδη Μαργαρίτα τερμάτισε στα 800μ. 




Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε τρία επίπεδα, στην ανάπτυξη με την κα Μώρογλου, στο αγωνιστικό τμήμα και στο τμήμα ρίψεων με τον κ. Δώνδορο. Διαθέτουμε 60 περίπου αθλητές και αθλήτριες σε Κερατέα και Λαύριο.. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε μεγαλύτερες διακρίσεις".

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου