Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥΤΖΑΚΑ









Φετινή ευχάριστη έκπληξη ο Γέρακας για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ. Ας αφήσουμε τον έμπειρο στράικερ Γρηγόρη Μουτζακά να μας μιλήσει για την ομάδα του, στην καθιερωμένη μας συνέντευξη του ενός λεπτού.



-Γρηγόρη, πετάει φέτος η ομάδα, έτσι δεν είναι;



Πετάει όντως, όμως για μας δεν είναι έκπληξη, είναι αποτέλεσμα δουλειάς μεθοδικής και επίπονης, με στόχο και προοπτικές. 



-Υπάρχει μυστικό;



Πέρσι δεν είχαμε καλή πορεία, στο τσακ σωθήκαμε. Όμως φέτος καθίσαμε κάτω και είδαμε τι έφταιξε. Ήταν σχολείο για μας η περσινή χρονιά. Τα λάθη μας δίδαξαν. Ενωμένοι λοιπόν κι ο καθένας με το μετερίζι του, κάνουμε τη δουλειά μας όσο μπορούμε καλύτερα. Οι παίκτες στο γήπεδο, το προπονητικό τιμ την κατεύθυνση κι η διοίκηση την εποπτεία. Αυτό είναι το μυστικό. Κανείς δε μπαίνει στα χωράφια του άλλου, έτσι δουλεύουν όλα ρολόι, ελβετικό θα έλεγα. 



-Ποιος ο στόχος του  φετινού Γέρακα;



Στόχο μας η εξάδα, αλλά δε θα πούμε και όχι αν μας προκύψει θέμα ανόδου. Δεν τρελενόμαστε όμως, παίζουμε για τις εμπειρίες και το στρώσιμο του εδάφους για την επόμενη πτήση μας, όταν θα έρθει το κατάλληλη τάιμινγκ. 



-Οι προσωπικές φιλοδοξίες σου ποιες είναι;



Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Όσο με υπακούν τα πόδια μου θα παίζω, δίνοντας μάθημα στους νεότερους με το παίξιμο μου, όχι με λόγια και κηρύγματα. Του καθενός η αξία φαίνεται από το παίξιμο του.


-Γρηγόρη, τα καλύτερα σε σένα, την οικογένεια σου και πάντα επιτυχίες στον Γέρακα.



Ευχαριστώ πολύ και εσένα και το Αθλόραμα.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου