Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΝΤΕΣ "ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ"






Ο προπονητής του Παλληνιακού Βαγγέλης Χαντές μας δήλωσε για το παιχνίδι της ομάδας του επί των Γλυκών Νερών, αλλά και για το Κύπελλο με την Μαρκο.

"Ήταν μια νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου που έκανε μια δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όπου εμείς είχαμε αποσυντονιστεί λόγω αποχώρησης του Μουστόγιαννη που τραυματίστηκε. Ισορροπήσαμε κατόπιν και πήγαμε στα αποδυτήρια ισόπαλοι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο αποφασισμένοι και ευτυχήσαμε μόλις στο 47΄ να πάρουμε κεφάλι στο σκορ με τον Σάμιο και από εκεί και πέρα μίλησε η ψυχή, ο χαρακτήρας της ομάδας. Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε για την συνέχεια καθώς ήταν σε κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα. 

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Μαρκο στο πλαίσιο των Ημιτελικών για το Κύπελλο, έχω να πω ότι είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες και καλό προπονητή. Το ματς του Κυπέλλου έχει ιδιαίτερη χάρη και αίγλη. Οι αγώνες είναι διπλοί και κατά συνέπεια η πρόκριση παίζεται εντός κι εκτός έδρας. Το σίγουρο είναι ότι ένας από εμάς θα πάει στον τελικό".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου