Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ






ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ



Η Βάρη δοκιμάζεται γερά σ΄ αυτή τη συνάντηση. Ο Νικολακάκης θέλει να πάρει το αίμα του πίσω από την ήττα του στη Βάρη στον πρώτο γύρο, επιπλέον έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές. Ο Αστέρας ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και για αυτό παραμένει αήττητος. Ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Καραθανάση και ώρα 15:00.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS Α.Ο ΑΝΟΙΞΗ



Ο Άρης με νίκη εξαργυρώνει το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής. Όμως θέλει προσοχή, το ματς είναι πονηρό και κρύβει κινδύνους. Η σοβαρότητα και η αυτοσυγκέντρωση θα πρέπει να πρυτανεύσουν. Η Άνοιξη ξέρει να βάζει δύσκολα και καταλλήλως να στήνεται στο γήπεδο. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Άνοιξη. Η ισοπαλία θα είναι επιτυχία για τους Βόρειους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ., με βοηθούς τους Μήταρη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.



Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
 


Γειτονικό ντέρμπι από δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Ατλαντίς αντιμετωπίζει μια ομάδα από τις καλύτερες της κατηγορίας. Το συγκρότημα του Γ. Τσούνη με ισοπαλία βολεύεται, επιδιώκοντας αν δεν μπορέσει να πάρει το παιχνίδι, τουλάχιστον να μην το χάσει. Οι μπλε όμως έχουν δύσκολη συνέχεια και δεν έχουν την πολυτέλεια της απώλειας βαθμών. Το ματς του πρώτου γύρου το είχαν πάρει τα Γλυκά Νερά στο ουδέτερο της Ανθούσας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Κάλλη, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου