Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ







ΜΑΡΚΟ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ


Συνάντηση πονηρή και άκρως επικίνδυνη εάν δεν προσεχτεί από την μεριά της Μαρκο. Όμως από αυτή τη συνάντηση αν κερδίσουν οι πράσινοι, θα πάνε αλώβητοι στο ντέρμπι με τα Γλυκά Νερά. Η Λαυρεωτική παίζει τα ρέστα της, όμως σήμερα θα έχει δύσκολο απόγευμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου,με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Καραθανάση, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Το δυσκολότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Θησέας παίζει κατηγορία σε κάθε ματς από εδώ και πέρα. Θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός και να αξιοποιήσει τη νίκη του επί της Μάχης. Τα Καλύβια έχουν την ψυχολογία και την δυναμική να καθορίσουν το παιχνίδι. Είναι από τα ματς που έχουν ενδιαφέρον. Αμφίβολο και παρακινδυνευμένο για προβλέψεις.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.



ΑΝΟΙΞΗ VS ΚΟΡΩΠΙ


Ευκαιρία για την Άνοιξη με νίκη να πιάσει εξάδα.. Το Κορωπί έχει δύσκολη αποστολή και προς τιμήν του που το παλεύει. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Άνοιξη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Χόικα, Ντόστη και ώρα 15:00.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Ματς κατηγορίας και για τις δυο ομάδες. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι και η νίκη θα είναι με μισό γκολ. Στις λεπτομέρειες και στα λιγότερα λάθη θα κριθεί το ματς. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Άρης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ, Γκόντα και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου