Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ






ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Κούρσα πρωταθλητισμού κάνει η Βάρη και όλοι οι εναπομείναντες αγώνες είναι τελικοί. Σήμερα υποδέχεται το "αδιάφορο" βαθμολογικά Μπογιάτι και παράλληλα το μυαλό της είναι στο ντέρμπι Παλλήνη-Γλυκά Νερά. Δύσκολο απόγευμα για την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος. Το παιχνίδι αυτό, είναι πως θα το διαχειριστείς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κάλλη, Χόικα και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ


Το ντέρμπι της αγωνιστικής, από το αποτέλεσμα του οποίου εξαρτάται η συνέχεια για όλους τους ενδιαφερόμενους μνηστήρες. Οι κίτρινοι έχουν έναν λόγο παραπάνω για την νίκη για να πάρουν τη ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Και για τους δυο κάθε ματς είναι μονόδρομος η νίκη. Αγώνας από δυο σπουδαίες ομάδες που κοσμούν την κατηγορία. Αμφίρροπο παιχνίδι που όλα εναποτίθενται στα χέρια των προπονητών. Η τακτική και η υπομονή θα πρυτανεύσουν.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Καραθανάση και ώρα 15:00.



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ


Σκόνταψε η Μάχη την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θέλει να ανακάμψει. Έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως θα διαχειριστούν το παιχνίδι και πλεονέκτημα έδρας. Οι μπλε χωρίς τον τεχνικό τους και με τον Διαμάντη θα κυνηγήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα καθώς έχουν βατή συνέχεια, Ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Μήταρη, Γουρνιά και ώρα 15:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Κερδισμένοι και οι δύο της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Κεραυνός πηγαίνει για το γόητρο καθώς είναι "αδιάφορος" βαθμολογικά και ο Παθιακάκης κυνηγάει τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κεραυνός.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου