Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1-0 (1-0)


Στο κυνήγι και η Ατλαντίδα





Τα λιοντάρια της Ανθούσας κέρδισαν έπειτα από τρεις  ανεπιτυχείς προσπάθειες τον αντιθέτων στόχων Αστέρα Βάρης. Την πιο κατάλληλη στιγμή ήρθε το ξέσπασμα της Ανθούσας κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, στη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία. Οι παίκτες του Τσούνη ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες και δίκαια πήραν το αποτέλεσμα που τους δίνει και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Από την άλλη, ο Αστέρας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, ίσως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την ήττα του από τον Παλληνιακό με αποτέλεσμα να έχει βιασύνη στο παιχνίδι του. 

Το γρήγορο γκολ της Ατλαντίδας τους άγχωσε και προσπαθούσαν γρήγορα γρήγορα χωρίς υπομονή να πετύχουν την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να κάνουν λάθος μεταβιβάσεις ακόμα και σε μικρή απόσταση. Έτσι ανάγκασαν τον Μιχάλη Κάτσικα να ανακατεύει συχνά την τράπουλα. Στο 60’  ήρθε η αποβολή του Πανόπουλου και άλλαξαν οι ισορροπίες του παιχνιδιού, όμως ούτε και τότε μπόρεσε ο Αστέρας να το εκμεταλλευτεί. Καμικάζι οι παίκτες της Ατλαντίδας έπεφταν πρώτοι στην μπάλα και ακολουθώντας ένα αγωνιστικό πλάνο εξουδετέρωσαν τα ατού του Αστέρα. Πεντακάθαρη και δίκαιη η νίκη τους. 

Το γκολ στο 7’ ο Δριλάκης εκμεταλλευόμενος σύγχυση της άμυνα της Βάρης, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ. Στο 12΄ χαμένο τετ α τετ του Δημητρόπουλου για τη Βάρη. Στο 35΄δοκάρι για την Ατλαντίδα από σουτ βολίδα του Μαυράκη (το έπιασε πάνω στην κίνηση και τράνταξε τα γκολπόστ). Στο 77’  κεφαλιά ο Μάναλης, ο Τσούκας απογειώθηκε και την έδιωξε σε κόρνε (η απόκρουση του αγώνα). Στο 90΄ ανταπέδωσε το δοκάρι ο Αστέρας με τον Μίχο σε περίτεχνη εκτέλεση φάουλ που έμελλε να ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

 Διαιτητής του αγώνα Κορδολαίμης, με βοηθούς τους Γκόντα και Γουργιώτη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Τσούκας, Περιβολάρης, Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Μαυράκης, Δριλάκης (60΄Καρακώστας), Πανόπουλος, Σιούτης, Μαργέτης, Παπιδάκης (91’ Μανιός)




ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Μαυροθαλασσίτης (60΄Δεϊόγλου), Μάναλης, Μαγγίνας, Τσακίρης (53΄Κούτρος), Μάγγος, Δημητρόπουλος (70΄Γιάμας), Μίχος, Κριλλής (65’ Γεωργακόπουλος), Παπάζογλου, Νιούμαν


ΕΙΠΕ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ «ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ»
 

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιώργος Τσούνης, δήλωσε:



«Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες γιατί είχαμε πλάνο, αγωνιστικό σθένος και εκ του αποτελέσματος το θέλαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ήταν δύσκολο το αποψινό παιχνίδι και κομβικό για μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα και τα δώσαμε όλα. Καταφέραμε να το πάρουμε και ίσως μας το χρωστούσε αυτό γιατί έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια μετά το 80’. Η αξία του αντιπάλου μεγαλώνει και την αξία της επιτυχίας. Με την ποιότητα που έχει ο Αστέρας αν τον αφήσεις να σου πάρει κατοχή, μπορεί να σε διαλύσει. Ο Αστέρας δεν μας χαρίστηκε σήμερα και προς τιμή του. Αυτό θέλω να γίνεται στα εναπομείναντα παιχνίδια να παίζονται τα ίσια γιατί μόνο έτσι προάγεται το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, στον κόσμο και στον Αστέρα Βάρης».

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου