Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ 3-1 (0-1)





Ο ΠΑΟ Καλυβίων νίκησε με 3-1 τον Αγ. Στέφανο στα Καλύβια και σκαρφάλωσε στην 8η θέση της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Πήρε φόρα και δε σταματά η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Μετά το διπλό στην Ραφήνα, φιλοδώρησε με τρία γκολ το Μπογιάτι, το οποίο πέτυχε την ισοφάριση του σκορ με τον Ζουρούδη στο 68΄, όμως ο Αντώνης Οικονομίδης που είχε περάσει αλλαγή στο 72΄ πέτυχε το 2-1 και ο Κάιδος στην εκπνοή του αγώνα 90΄+1΄ έκλεισε το σκορ γράφοντας το τελικό 3-1. Είχε προηγηθεί το γκολ του Χαρίση στο 10 ΄ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Στο συν των γηπεδούχων η επιστροφή του αρχηγού Χριστόπουλου μετά από πολυήμερη απουσία λόγω τραυματισμού.


Διαιτητής του αγώνα Φωστερής, με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Γουρνιά.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Καραγιάννης, Πασχάλι, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος, Χαρίσης (76΄Ντούνης), Μπρόντζι (65΄Οικονομίδης Α.), Οικονομίδη; Δ. (54΄ Μπότης), Σερμπενιάδης (71΄Κάιδος), Αναστόπουλος



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Κόκκινος) Ντοκατόρι, Κατσέρης Π., Κατσέρης Γ. (86΄Αντωνόπουλος), Καρποντίνης, Μπερμπάντης, Μπούμπα, Μπαλόκας, Παπατζήμας, Μαστρογιάννης, Ζουρούδης, Τσεβάς.

Ρεπορτάζ γηπέδου Δημήτρης Παναγιωτίδης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου